14.07.08
18:32
Привет :) Накратко да си кажа проблема и въпроса :) Поддържах форма на около 90-100кг, тренирах бокс и фитнес много време. Но брат ми почина нелепо на 21г. и се депресирах страшно много. Затворих се вкъщи и... достигнах невероятното тегло 145 кг. Мина много време и реших отново да се взема в ръце. От 4 месеца си започнах диетата ( пилешко месо, риба, плодове и зеленчуци ) и фитнеса отново, с л карнитин на биофит ( мисля, че е добър ) и в момента съм 110 кг. Така, проблемът ми е следния ( за решението на който моля за помощ ) Започнах да овисвам ! Гърди, особено ръцете в областта бицепс-трицепс итн. Как мога да предотвратя този ужас ? има ли някакви хапчета за стягане на кожата примерно или нещо подобно ? какво да направя ? Горещо моля за помощ и съвет. Благодаря предварително.
Привет!
Малко не си уцелил раздела (освен ако не си 100кг боксьорка), ама да ти отговоря:
Кожата е нормално да увисва. Под нея е имало дебел слой мазнина, който я е разпъвал, а сега го няма или е по-тънък. Трябва и малко време на самата кожа да се събере. Междувременно можеш да и помогнеш с някоя витаминна формула и хубаво масло за втриване. Също така е хубаво да тренираш за качване на мускулите, които да опънат отново кожата. В коремната област, обаче свиквай с мисълта, че ще ти виси кожата това лято, но до догодина ще се събере. Естествено можеш да отидеш и да ти я отрежат, но според мен не си струва.
Успех!