22.04.08
07:53
Здравейте,
искам да попитам къде бъркам.
Целта ми принципно е да отслабвам, изпих две опаковки от по 240 хапчета Cut 2,
не ям нищо сладко и тестено. Тренирам 4 пъти кардио по 60мин.
Не съм свалила нито един килограм!
Какъвто избереш, виж и тази тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
Чак след това може да коментираме каквото и да е !
Ето ти един прост начин: купи си кантарче и тегли, каквото ядеш. Намали го с 25 % и наблюдавай резултатите и не яж в никакъв случай след 18 часа, ако например си лягаш в 22:00.
Освен това кардиото прави и малко упражнения и с утежнение, дали с гирички или само със собствено тяло - няма значение.
Или чети рецептите и диетите в тоя сайт и пробвай.
И нещо друго - килограмите нищо не значат - мери се с метър и се гледай в огледалото. ;) Ако има разлика ще я видиш.
22.04.08
15:25
70-80% от фитнеса, културизма, бодибилдинга или както там го наричаш е хранене.
Здравейте на всички,
може ли някой да ми каже дали неправилно. След интезивнио кардио, веднага да закусвам с диня?
казано от dqvolche на 14.07.08, 13:55:
Здравейте на всички,
може ли някой да ми каже дали неправилно. След интезивнио кардио, веднага да закусвам с диня?
Консумацията на диня при хранене с цел отслабване е по-скоро нежелателна. А и наистина - каква точно закуска е динята, то това си е сладка вода? С плодове не се отслабва, започни да ядеш някакви по-смислени неща.
15.07.08
07:27
Като ти гледам постовете, определено най - големия ти проблем е храненето. Ако не си на отрицателен калориен баланс, ако щеш каквито и добавки пий, тая си е. Хващай всичкото инфо в нета за ушите и почвай да се образоваш. След това може да пуснеш някакъв хранителен режим и ще помагаме :)
Но не трябва да стоиш постоянно в това състояние от време на време примерно веднъж седмично яж повече въглехидрати примерно 3-3.5гр на 1кг човешко тегло.
15.07.08
14:41
При мен НВД дава чудесни резултати както в обиколки,така и в килограми (последното си е бонус,защото не ме интересува кой знае колко):)
15.07.08
16:31
казано от dqvolche на 15.07.08, 13:10:
Много отдавна съм на отрицателен калориен режим, но ефекта е същия
Важно е не само да си на отрицателен а и от къде и как ти идват като цяло калориите.
15.07.08
18:18
Така като гледам ти приемаш повече калории следобед и вечер отколкото сутрин и обед това трябва ти е проблема друго решение просто не виждам..
Прави като мене сутрин яж зеленчуци на обед пилешко месце следобед рибка със салатка (ест без олио и сол защото солта задържа много вода избягвай я) и вечер рупаш една краставица лапаш една дъвка Orbit White и си готова :)
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 15.07.08 18:21.