Наистина ли мога да ям колкото си искам от...

15.07.08
15:46

Извинете за глупавото може би питане, ама все ме човърка и за лично успокоение - казаха ми, че когато ми се яде, мога да ям колкото си искам от салатата, която ми е любима (домати, лук, сирене и на дребно нарязани печени пилешки филета от гърди, без никакви оцети, зехтини или каквото се сетите друго, само изброените 4 продукта) - не се качвало от тези храни и мога да ям колкото си искам на ден и НЕ СЕ ОТРАЗЯВАЛО НА ФИГУРАТА. Вярно ли е това? Наистина ли няма да напълнея грам, ако ям само и единствено това всеки ден, евентуално + някоя и друга ябълка?

15.07.08
15:52

Мисля,че доста бързо би изтощила организма си с това еднотипно хранене.

15.07.08
15:52

P.S. Това дупе твое ли е?:)

15.07.08
15:53

Наистина, ама няма ли да ти писне? Аз вече 2-3 месеца не съм спрял с яйцата, ама всяка сутрин като стана и само като ги погледна и ми иде да фана гората :D

15.07.08
19:01

тва с яйцата е голяма истина :-D

15.07.08
19:18

Много яко дупе  :)

CR

15.07.08
21:44

С каквото и да е, не е хубаво да се прекалява. Яж си разнообразно и целесъобразно и няма от кво да се притесняваш.

15.07.08
23:30

ох като се филмирате и почнете с тия ваште треви и домати...
яж си нормално, и знай че ще пълнееш само ако надхвърляш оптималния калориен баланс.
и вобще как може да се лишаваш от ядене?! Това е едно от яките нещя в живота

ВН

15.07.08
23:36

simar, моно-диетите са слабо ефективни в мащаба на времето, понеже работят докато ги спазваш, след което нещата пак излизат извън контрол. В изданието сме публикували множество статии, които ще ти помогнат да повишиш общата си хранителна култура. Това ще ти позволи да свалящ мазнини без да се ограничаваш с едно-две блюда, т.е. ще те научи да се храниш разнообразно и целесъобразно.

ПП: Дупето е хубаво и няма да го модерирам, стига да не го ъпгрейднеш с версия без прашки. Цитатът в подписа също ми допада, но май си пропуснала пълния член. :)

16.07.08
02:06

Ям тези неща, защото са ми вкусни. От време на време разбира се, хапвам и други работи, но основно се храня с такива храни - салата и печено пилешко бяло месо, понякога ябълки и ядки (лешници). За уточнение - не тренирам (освен упражнения за дупето, коремни преси и лицеви опори от има-няма месец 3 пъти седмично), за да ми се изтощи организма. И да ви кажа не меря кое колко калории има, за да правя калкулации на порциите си, нямам нерви за такива неща. Пък и не знам дали е нужно с оглед храните, които предпочитам да консумирам.
Та не ми отговорихте - ще се качат ли килцата или не с такова ядене?

P.S. Владимир Недков - по отношение на пълния член, ако имаш предвид за думата “модерния”, не мисля, че има пропуск, защото тази дума не е подлог в изречението - въпросът към нея е “къде?”, а не “кой?” ;)

Мнението беше редактирано от simar на 16.07.08 02:07.

16.07.08
08:24

“Модерния” си  е правилно написано - с непълен член, защото не извършва действието:)

P.S. Да си снимаме ли всички дупетата?;).....Може да отворим отделна галерия!хаха!

16.07.08
08:57

казано от Ива Павлина на 16.07.08, 08:24:

“Модерния” си  е правилно написано - с непълен член, защото не извършва действието:)

P.S. Да си снимаме ли всички дупетата?;).....Може да отворим отделна галерия!хаха!

Това ще е най-гледаната тема със сигурност :)

16.07.08
09:09

Ама хайде някой да отговори на въпроса ми де, плсссссссссс  :(

16.07.08
09:21

Почети в сайта - има написано достатъчно за всякакви диети

TS

16.07.08
10:36

Значи продуктите, които си изброила имат определена калорийна стойност. Логиката е следната - ако надвишиш калориите си за деня, ядейки тези неща - да ще трупаш мазнинки,в противен случай няма.
Така че поне за мен - салатката е добра откъм хранителна стойност, но не трябва да прекаляваш. Тъй като дори и АКи от месото ще отидат за глюконеогенеза, впоследствие в триглицериди(мазнини)...

ВН

16.07.08
10:41

казано от Ива Павлина на 16.07.08, 08:24:

Ц-ц, знаех си че нещо ми убягва. :) Ако нямаш нерви да си следиш храната и да четеш по въпроса най-добре си плати за вкусна диета на нутриционист. Това твоето от днес за утре, не става. Ако питаш можеш ли да се тъпчеш само с тая салата без да качиш, отговорът е “Да!” Здравословно ли е? Ами не е, но нали е важно да ни е хубаво дупето... :) Ще прощаваш сарказма, но си несериозна към себе си. Помисли си по въпроса.

16.07.08
10:43

Ами то...какъвто въпросът, такива и отговорите - затова темата си плаче за “cut” отдавна:)

FZ

16.07.08
11:40

В тази тема спама е на 6 !  :)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 16.07.08 11:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1