Нужда от малко помощ

15.07.08
07:15

Привет :) Накратко да си кажа проблема и въпроса :) Поддържах форма на около 90-100кг ( по принцип съм си набит, гех от бащата :) ), тренирах бокс и фитнес много време. Но брат ми почина нелепо на 21г. и се депресирах страшно много. Затворих се вкъщи и… достигнах невероятното тегло 145 кг. Мина много време и реших отново да се взема в ръце. От 4 месеца си започнах диетата ( пилешко месо, риба, плодове и зеленчуци ) и фитнеса отново, с л карнитин на биофит ( мисля, че е добър ) и в момента съм 110 кг. Така, проблемът ми е следния ( за решението на който моля за помощ ) Започнах да овисвам ! Гърди, особено ръцете в областта бицепс-трицепс итн. Как мога да предотвратя този ужас ? има ли някакви хапчета за стягане на кожата примерно или нещо подобно ? какво да направя ? Горещо моля за помощ и съвет. Благодаря предварително.

15.07.08
07:48

Забави темпото, свалял си близо 9кг за месец, нека станат около 4-5 кг.

15.07.08
08:26

Увисването е неизбежно при бързото сваляне на килограмите. Спри на тези килограми и изчакай известно време кожата да се свие доколкото може разбира се. Увисне ли много става много сложно и грозно положението, защото увисналото сам се сещай страшно трудно ще се опъне с натрупване на чист мускул просто защото много трудно се трупа толкова много мускул. Имах (и все още го имам в известна степен) същия проблем с увисването и затова пак повтарям недей сваля засега повече. Незнам за колко време си свалил тези килограми, но ми се струва, че е за малък период от време (3-4-5 месеца може би), а това си е страс върху организма. Принципно плуването свива кожата, но чудеса не очаквай, защото подобно на трупането на мускули и стягането на кожата чрез плуване отнема години.

15.07.08
16:44

за 3-4 месеца, по скоро 3, ги свалих тези 30 килограма. знам, че е много бързо, но не правя нищо специално - просто добра диета и фитнесче. чух за някакви хапчета, които правили кожата по-тънка ? има ли такова нещо ?

15.07.08
20:07

Щом ти е увиснала кожата е явно, че диетата не е кой знае колко добра. Трябвало е да свалиш 5 кг за един месец, а не 10.. Ако е имало и грам мускул преди, са го няма..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1