22.12.04
21:17
Здравейте сажалявам ако въпроса ми е глупав :oops: обаче искам да попитам т.нар. фатбърнари могат ли да се приемат ако не се правят тренировки в смисъл аз съм доста заета връщам се уморена от работа и повече от 2-3 серии коремни преси нямам възможност да правя, което знам че не е кой знае какво натоварване. Предполагам че може да ги пия без тренировки но ще имали изобщо някакъв ефект.И още нещо искам да попитам доколкото четох продуктите на Мусаши са най-добрите това така ли е и какво бихте ми препорачали.... а и още нещо понеже ние жените като напълняваме пълнеем първа на дупета а като отсалбваме винаги се смъква първо от гърдите та въпроса ми е фатбърнарите и от гърдите ли ще ми топят. :shock:
Мерси предварително
23.12.04
16:24
ами като цяло разправят че има фетбърнари които работят и без трениране :) но би било идеално ако добавиш малко бягане към тях например 3-4 пъти в седмицата
успех
NISA, няма от какво да се притесняваш, всеки е почнал от някъде!
Искам да споделя нещо с което е много актуално за теб сега. Майка ми я подложих на диета от началото на юли тази, 2004та година. до октомври тя свали 12 кг само с фат-бурнери и Л-карнитин, и без специални аеробики. Единственото което я накарах да прави е да ходи бързо сутрин на гладно поне 30 минути. Така че ако диетата ти е изготвена прецизно, виждаш че номера става.
Относно MUSASHI въпросът е много деликатен. Към същата тази диета на майка, замених за два месеца (спряхме фат бурнера и карнитина) диетата с прием на продукта Fat loss formula - Musashi! ефектът бе замразен именно за цели осем седмици, т.е. нито грам повече бе свален! С други думи аз лично, експерементурайки и виждаики с очите си, този продукт просто не проработи в случая! Да не говорим, че втората опаковка имаше съмнителен мирис и визия на прахта вътре! Но това са мои впечатлениея!
aeshna_bg@yahoo.com и там ще ти споделя подробности, все пак да не коментираме всички фирми за суплементи наред! Няма такава най-добра!
:wink:
Помисли и пак заповядай във форума!
и още нещо много важно, все пак! Ще сваляш мазнина там, където наблягаш с кардио дейност!
Аз например изчиствам парво от горната част на гърба си, после кръста (паласките :)) ова е от тичане. Все пак и господарят “ген си казва думата”. Генетически ако си е проблемна зоната - податлива ли е тя на лено омазняване, то работата към тази област трябва да се засили и да се внимава с приема на храна!
Но, очаквам да видя дали сме ти помогнали като напътствия, а като факти - по-хубаво от снимките няма :)
Успехи!
Да става само с тях при малко спортуване,както е в твоя случай.Те и за това се продават.
08.01.05
13:14
и аз мисля,че не трябва да се предоверяваш на Мусаши :wink: