Super Fat Burner на Genesis

22.06.08
20:29

Малко предистория, преди изв. време, след основно преглеждане на вашиа форум,известно време ползвах Пролаб кътс 2 и постигнах доста добри резултати, за 3 опаковки(от по 120 хапа) 11кг, като само първия месец и половина съм тренирал сериозно, и с разбира се 14 дни почивка между всеки 20 дни на пиене. Реших наскоро пак да почна да чиста(а аз имам бая за чистене, 98кг съм на 1.82см) и попаднах а този, като цената му също е много добра, все пак не ми се дават100 кинта за нещо дето може и да не ми понесе. Ако някой е пил и е доволен или недоволен, да каже. Също искам да попитам и как се пие, 3х2 30мин преди ядене ли? И при положение че пише, че дава енергия, преди лягане пие ли се? Абе изобщо всякакво инфо ще ми е от полза. Благодаря предварително.

16.07.08
07:19

Ами направих един сет с въпросния продукт и честно казано не съм много доволен, взимах го 17 дни, през което време съм направил 6 тренировки(всяка завършва с по 3км. на пътеката), не съм ял хляб, мазни, следки и др. и резултатът е само 2кг, които все си мисля, че щях да сваля и без въпросната химия. Та това е моето мнение, дори за скромната си цена от 29лв. според мен продукта не си заслужава.

ИВ

16.07.08
07:25

С този продукт не може да се очаква силно намаляване на мазнините. Освен да изглади структурата на косъма, както и ноктите ти друго не виждам. Този продукт съдържа просто един бленд от аминокиселини, за които се счита, че са липотропни. Има и хром пиколинат(400mcg в доза), но той по-скоро би ти свалил кръвната захар.

16.07.08
07:35

NastyNas, щом си доволен от продукта на Prolab, защо не използваш пак него?

17.07.08
06:50

казано от Красимир! на 16.07.08, 07:35:

NastyNas, щом си доволен от продукта на Prolab, защо не използваш пак него?

Хм, хубав въпрос...ами щото аз Пролаб-а го ползвах 2-3 пъти, с почивки между тях, разбира се и след една консултация със един познат дето уж разбира решихме, че тялото след като известно време приема въпросния фетбърнър изгражда имунитет срещу него. Та затова реших да пробвам този.

17.07.08
07:16

Паузата е именно за това, да отпуши рецептора и джаскай наново това което работи за теб!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1