22.06.08
20:29
Малко предистория, преди изв. време, след основно преглеждане на вашиа форум,известно време ползвах Пролаб кътс 2 и постигнах доста добри резултати, за 3 опаковки(от по 120 хапа) 11кг, като само първия месец и половина съм тренирал сериозно, и с разбира се 14 дни почивка между всеки 20 дни на пиене. Реших наскоро пак да почна да чиста(а аз имам бая за чистене, 98кг съм на 1.82см) и попаднах а този, като цената му също е много добра, все пак не ми се дават100 кинта за нещо дето може и да не ми понесе. Ако някой е пил и е доволен или недоволен, да каже. Също искам да попитам и как се пие, 3х2 30мин преди ядене ли? И при положение че пише, че дава енергия, преди лягане пие ли се? Абе изобщо всякакво инфо ще ми е от полза. Благодаря предварително.
Ами направих един сет с въпросния продукт и честно казано не съм много доволен, взимах го 17 дни, през което време съм направил 6 тренировки(всяка завършва с по 3км. на пътеката), не съм ял хляб, мазни, следки и др. и резултатът е само 2кг, които все си мисля, че щях да сваля и без въпросната химия. Та това е моето мнение, дори за скромната си цена от 29лв. според мен продукта не си заслужава.
16.07.08
07:25
С този продукт не може да се очаква силно намаляване на мазнините. Освен да изглади структурата на косъма, както и ноктите ти друго не виждам. Този продукт съдържа просто един бленд от аминокиселини, за които се счита, че са липотропни. Има и хром пиколинат(400mcg в доза), но той по-скоро би ти свалил кръвната захар.
16.07.08
07:35
NastyNas, щом си доволен от продукта на Prolab, защо не използваш пак него?
казано от Красимир! на 16.07.08, 07:35:
NastyNas, щом си доволен от продукта на Prolab, защо не използваш пак него?
Хм, хубав въпрос...ами щото аз Пролаб-а го ползвах 2-3 пъти, с почивки между тях, разбира се и след една консултация със един познат дето уж разбира решихме, че тялото след като известно време приема въпросния фетбърнър изгражда имунитет срещу него. Та затова реших да пробвам този.