Дайте съвет

16.07.08
23:57

Здравейте.Значи моя проблем е следния,тренирах усилено 1 година и имаше доста голям резултат,но след това поради гадни причини спрях,сега отново започнах но кожата ми е леко увиснала.Как да се справя с този проблем?Има ли някакъв препарат за стягане на кожата?

17.07.08
07:10

Тренирай здраво за да можеш максимално да изпълниш увисналото с мускул (което е труден и дълъг процес). mitaka101 спомена тия дни за някакъв крем за втриване...питай го него.

17.07.08
08:58

mitaka101, какъв е този крем за втриване?

17.07.08
11:02

Намери го на лично съобщение,не е задължително да погледне темата.

18.07.08
07:42

Има някакъв крем , и витамини пий , погледни в интернет , някой витамин от Б-групата помагаше за кожата и за твоя проблем

05.08.08
16:04

здравейте купих си CREATESTON normal на Peak..но вътре не открих мерителна лъжичка..дозата ми е 80грама,ако някой знае с какво да измервам тази доза..и ако може да ми каже някой може ли да се взима 40 50 минути преди тренировка вместо след тренировка както пише на кутията

06.08.08
08:07

Много вероятно е просто да си затлъстял леко и да са ти се отпуснали мускулите от почивката.Според мен си внушаваш- потренирай месец- два и ще видиш,че пак ще си стегнат

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1