17.07.08
17:13
Тоя се гаври не разбрахте ли??? ...Ива му се връзва супер много на глупостите.. а някъв друг (не му видях ника) ми обеснява за гръцките богове ...а нито някои ги е виждал нито ги има
17.07.08
17:25
Ива си връзва само и единствено банския...засега:)
http://www.bb-team.org/images/member_photos/photo_121104.jpg
Това ли си ти ? На колко си 12-13 ? На тези години такава диета, направо си съсипваш здравето. Ако не си ти, защо тази снимка е в профила ти ?
17.07.08
18:21
Ако си на 13 това е много лошо за теб,обаче “добавките” ти ме разбиха Стромба и Метан :D ако я караш така на 30 не искам да съм на твое място.
17.07.08
18:40
Я така и така спама е на макс някой да ме информира колко време позинг е най добре :)
17.07.08
18:45
Какво тяло само!! : )))
А за чурата няма да коментирам! : ))))
17.07.08
19:10
Ами 10-15 мин. изометрично натоварване мисля, че е добре :) Да оспамим и ние темата. Btw с тези добавки може и да постигне нещо, и само да ти кажа нещо - между Bodybuildin lifestyle и fitness lifestyle има разлика, едната от тях която изключва употрепата на “химия”(фитнеса) и се води дори Здравословна(какво прозрение :D), а с тази диета и с тези “добавки” много неприятности можеш да си докараш, надявам се да се вразумиш и да се откажеш, защото така както си я подкарал едва ли ще доживееш 40-45 с тези “добавки” и “диетата”. А за състезателния бодибилдинг ти трябва повече от това, което си мислиш.
Първо по темата - че кой се ограничава?! :)
И второ - айде да модерирам малко, че скоро не съм го правил :) Темата е за ключ. Ако имате основателни причини против - на лични.