Не се ограничаваите много

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.07.08
17:13

Тоя  се  гаври не разбрахте ли??? ...Ива му се  връзва  супер много на глупостите.. а някъв друг (не  му видях ника)  ми обеснява  за гръцките  богове ...а нито някои ги е  виждал нито ги има

17.07.08
17:25

Ива си връзва само и единствено банския...засега:)

17.07.08
17:58

http://www.bb-team.org/images/member_photos/photo_121104.jpg
Това ли си ти ? На колко си 12-13 ? На тези години такава диета, направо си съсипваш здравето. Ако не си ти, защо тази снимка е в профила ти ?

Ако си на 13 това е много лошо за теб,обаче “добавките” ти ме разбиха Стромба и Метан :D ако я караш така на 30 не искам да съм на твое място.

DI

17.07.08
18:40

Я така и така спама е на макс някой да ме информира колко време позинг е най добре :)

BU

17.07.08
18:45

Какво тяло само!! : )))
А за чурата няма да коментирам! : ))))

17.07.08
19:10

Ами 10-15 мин. изометрично натоварване мисля, че е добре :) Да оспамим и ние темата. Btw с тези добавки може и да постигне нещо, и само да ти кажа нещо - между Bodybuildin lifestyle и fitness lifestyle има разлика, едната от тях която изключва употрепата на “химия”(фитнеса) и се води дори Здравословна(какво прозрение :D), а с тази диета и с тези “добавки” много неприятности можеш да си докараш, надявам се да се вразумиш и да се откажеш, защото така както си я подкарал едва ли ще доживееш 40-45 с тези “добавки” и “диетата”. А за състезателния бодибилдинг ти трябва повече от това, което си мислиш.

17.07.08
19:20

Първо по темата - че кой се ограничава?! :)
И второ - айде да модерирам малко, че скоро не съм го правил :) Темата е за ключ. Ако имате основателни причини против - на лични.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1