17.07.08
13:55
Здравейте имам проблем с гардите,градният ми кош е хлатнал на вътре(обущарски гръден кош),може ли да ми кажете как да го оправя,защото ме притеснява много.Благодаря ви предварително.Ето и снимка.
Темата беше редактирана от Zdravko на 17.07.08 14:23.
17.07.08
16:13
Плуване...много
17.07.08
19:12
1во) сигурен ли си че не си въобразяваш.
2ро) на колко години си . плуването принципно помага но зависи и от възрастта.и ако в действителност имаш проблем ще ти трябват по специални упражнения в басейна,а не просто плуване както си можеш/или неможеш/.
Мнението беше редактирано от nachinae6t на 17.07.08 19:12.
Na 17 godini sam ne si vaobrazqvam 6te moje li da mi kaje6 po specialnite oprajneniq za da moje da izpakne na vanka.Blagodarq predvaritelno
Мнението беше редактирано от Zdravko на 17.07.08 19:36.
17.07.08
20:06
Отиди в някой басейн и потърси треньор и му обясни проблема ти.Конкретни упражнения за това незнам мисля че и плуването ще ти поогне,НО правилното плуване- това е мнгоо важно.Докато съм тренирал съм виждал редовно да идват деца с гръбначини изкривявания и подобни проблеми-мисля и подобни на твоя с пилиешки гръдна кост и ли нещо от сорта не помня как му викаха.Те тренираха по малко по особен начин и не съм сигурен дали всички стилове ,освен това трябва да ти кажат за интензивноста почивките и т.н.Не става просот да влезнеш и да си плуваш както си знаеш.Попитай и някой по квалифициран освен хората във форума.
17.07.08
21:59
с годините ще се оправи, не се притеснявай
Поне от снимката не личи да имаш проблеми. Имаш ли лекаркарско заключение, което да казва, че имаш проблеми с гръдния кош? Тренирай и трупай мускулна маса.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.07.08 06:32.
казано от Стоянчо на 18.07.08, 06:31:
Поне от снимката не личи да имаш проблеми. Имаш ли лекаркарско заключение, което да казва, че имаш проблеми с гръдния кош? Тренирай и трупай мускулна маса.
Аз като малък ходих да ми гледат гърдите и оня некадърник едва не ме изкара инвалид.Пилешки гърди, още кво там и ми изписа лекарства за 50 лева и отгоре на това ми вика: “Идвай през месеца да видя дали се оправяш” т.е. да му наливам пари от здравната каса.
Здравко, нищо ти няма недей да си търсиш кусури сам, ще има кой да ти ги намира цял живот ;-)
Мнението беше редактирано от BOR на 18.07.08 06:49.
18.07.08
07:36
Наистина, леко хлътнала изглежда грудната ти кост, но по плажовете съм виждала доста такива хора - едва ли проблемът ти е чак на функционално ниво, уверявам те, че естетичен също не е:)
Xodix na lekar i mi kazaxa 4e imam obyshtarstki gradeb kosh(vdlabnat) i mi kaza 4e trqbva da plyvam.No az nz ako plyvam dali 6te mi se opravi :S
18.07.08
08:32
Плуването при всички положения би се отразило само и единствено благоприятно...И на мен ми казаха, че трябва да плувам заради схващането във врата и гърба - наистина ми се отразява добре. не му мисли, а действай:)))