Nutrition Discount - Germany

28.06.08
09:04

Фирмата е немска и мисля, че е добра, но досега никъде не съм виждал дадените продукти в България. Може аз да съм в грешка и бих искал някой ако може да си каже мнението за тази марка продукти.
Преди няколко дена един мой приятел ми каза за тази марка и ми донесе брошурка, и ми каза, че за България е бил само един дистрибутора. Незнам дали е така и затова Ви питам вас дали сте попадали на продукта?

Благодаря предварително!

SA

17.07.08
05:31

За съжаления все още няма много информация за фирмата.
Има брошури,в които са описани продуктите им + цени.
За самата фирма мога да кажа само хубави неща.Използвах 5К протеин и останах очарован.Най-интересното за фирмата е, че работи заедно с американския гигант за хранителни добавки - TESTOPLEX.
Което разбира се говори за качество ;)

SN

17.07.08
17:47

Най-интересното за фирмата е, че работи заедно с американския гигант за хранителни добавки - TESTOPLEX.
Което разбира се говори за качество

Стига сте писали глупости че колкото и да се въздържам то това минава всички граници.

18.07.08
12:22

Nutrition Discount - Germany май е немски online shop ;-)
http://www.nutrition-discount.de/

Мнението беше редактирано от Bestbody на 18.07.08 12:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1