18.07.08
15:00
Една позната се обърна към мен, за да й дам съвет. Кое по-добре стяга седалищните части, степерът или велоергометъра? Видяла ги в Техномаркет. Аз не успях да й отговоря, защото на фитнес предимно ходя да тренирам от кръста нагоре, а иначе тичам и това ми е достатъчно. Така и така попитах, та някой може ли да ми каже като й обяснявам, направо да й кажа кой уред каква мускулна група тренира?
18.07.08
15:26
Човек много зависи как изглежда в смисъл много ли е пълна или цели само оформяне?
Дай малко по подробна информация защото ако е по пълничка какъв степер..
Но ако найстина искаш отговор Велоергометъра сваля мазнините от бедрата и дупето :) а ако цели оформяне степер затова ти казвам че много зависи
18.07.08
16:04
Тя е слаба, но иска да и се стегнат още седалищните части.
казано от c0rsa1r на 18.07.08, 16:04:
Тя е слаба, но иска да и се стегнат още седалищните части.
Тогава да си купи лост с няколко диска и да започва да кляка.
18.07.08
16:26
От това няма ли да й наедреят краката т.е. да й станат мускулести.
Ако яде по 2 кг. месо и 2кг. ориз на ден има вероятност ;-) , но от клека сам по себе си едва ли... Има много спорове по въпроса, който поставяш, личното ми мнение е че нарастването (ако има такова) се дължи на натрупаните в тези зони мазнини, които не са “изчистени.”
Мнението беше редактирано от buhtata на 18.07.08 16:51.
казано от buhtata на 18.07.08, 16:08:
Тогава да си купи лост с няколко диска и да започва да кляка.
казано от buhtata на 18.07.08, 16:50:
Има много спорове по въпроса, който поставяш, личното ми мнение е че нарастването (ако има такова) се дължи на натрупаните в тези зони мазнини, които не са “изчистени.”
:exclaim: Ето това е, напълно подкрепям. При съвестна работа клекът ще даде много добри резултати, а и ще излезе доста по-евтино от степери и прочие.
Мнението беше редактирано от G33K на 18.07.08 16:54.
18.07.08
18:01
Отговорът е да си купи степер ако това те интересува...
Колкото до кляканията супер аз ако съм почвам с раница(към 15 тина кг) хем корем се стяга хеп дупе :)
Подкрепям клековете. Вършат работа в допълнение и изкачването на стъпала, скачане на въже. А на конкретния въпрос - смятам, че велоергометъра е по-добър кардио уред.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.07.08 20:27.
18.07.08
21:05
казано от Стоянчо на 18.07.08, 20:24:
Подкрепям клековете. Вършат работа в допълнение и изкачването на стъпала, скачане на въже. А на конкретния въпрос - смятам, че велоергометъра е по-добър кардио уред.
Тя неискала да сваля а само да си оформи дупето.. а със колелото каква форма ще му придаде нз :Д аз гласувам за степер :)