една начинаеща

07.01.05
21:32

ее  от това което прочетох се забелязва че тук по-голямата част от хората са доста наясно с термина фитнес и всичко свързано с него!е аз не мога да се похваля с това че съм просветена по тоя въпрос и та за тва реших да пиша ;) !аве не може да се каже че не знам какво е да се тренира защото съм тренирала спортни танци но сега вече съм загубила форма и за това реших че спасението е фитнеса.Но главната ми цел е да стегна дупенцето и крачетата но проблема ми е че си неам и идея как ше стане тая работа( ни знам по колко серии, нито пък какви упражнения да праа)!!е разчитам на помоща ви ‘ора аз съм щедра та ако има ефект ше има и възнаграждение  :P

AR

07.01.05
22:36

Едно благодаря стига ако успеем да ти помогнем.Да ти кажа честно не ти трябва да ходиш в зала да за постигнеш желания от теб ефект,в домашни условия също можеш да влезеш във форма.Ето една програмка:
1 клякания 3х30(в началото по малко повторения)
2 правиш голяма крачка напред като целта е бедрото да застане встане успоредо положение спрямо земята. 3х15
3 повдигане на пръсти 2х50
4 изпъване на крака назад 3х10-15 за всеки крак -заставаш на колене на пода и изпъваш единия крак назад до хоризонтално положение.тялото е успоредно спямо земята - подпираш се на ръце.
5 подскоци напред-назад
Ако искаш мога да ти направя и програма за тренировка в зала.Но смятам че тази ще ти свърши работа.

08.01.05
00:02

таа благодаря за помоща ти ма... аз съм мързел за милиони и  тва да си кисна в нас и да праа упражнения не е за мен пробвала съм  :P за тва фитнеса е идеален за мен та...ако мова да ми дадеш тая програмка за фитнеса ще съм ти МНОГО благодарна  :D

AR

08.01.05
03:53

1 велометър 10 мин разгряване
2 клек с щамга но без да слагаш тежести 3х20
3 второто упражнение от предната програма но с дъмбел във всяка ръка 3х15
4 бедрено сгъване 3х10 (лека тежест)
5 надявам се че обичаш да скачаш на въже :) 
6 вертолет  - за ханша
Между другото упражнение четири от предната програма е много добро аз от време на време го правя и действа.Добре стяга седалищните мускули  :wink:  така де и аз подържам форма.Ако се пребориш с мързела и го правиш по добре за теб.
Ако си доволна от резултатите да пиеш една бира за мен,е да не е бира че от нея се пълнеело но примерно един натурален сок  :lol: .Ех, какво да направя аз живея заради тези 3 неща: гирички,бирички,жени .

08.01.05
19:11

мм благодаря за програмката ма...за тбое съжаление имам малко въпроси по нея (нема отърване от мене  :P )!!! какво в тва дъмбел или там квото беше ?!иначе точно 4-тото упражненийце ше ми е  най от полза  :wink: !!!ее  мое да не съм мноо голям професор по здравословен начин на  живот но.. от бирачката хем че се пълнее хем ако не се тренира бирено тумбаче  :D та... пак благодаря че ми обурна фниманийце да ме просветиш малко  :wink:

BO

08.01.05
19:30

вие двамата ме кефите как си лафите тука  :lol:  :lol:  :lol:

само да вмъкна, че мързелът може да те спре и от залата ... така че освен упражнения си помисли и как да се мотивираш и да бъдеш твърда до край - а край няма!

X_

08.01.05
19:37

:lol: мдаа
тук май се тренира за ....апетит,шегувам се ,но ако наистина искаш да промениш нещо в себе си или около себе си ще трябва наистина да го промениш т.е. да изхвърлиш някои неща,да приемеш нови неща и т.н.

AR

08.01.05
20:58

just_a_girl
[quote author=“Armitrage”]4 изпъване на крака назад 3х10-15 за всеки крак -заставаш на колене на пода и изпъваш единия крак назад до хоризонтално положение.тялото е успоредно спямо земята - подпираш се на ръце.

За това упражнение говорех.И аз съм малко мързелив но когато става дума за тренировки не жаля сили и време.В това да се излежаваш и да не ти се мърда много няма лошо аз също съм така.

09.01.05
00:34

дъмбел = гира  в общия случай :) :) :)
Айде добре дошла във форума !!!  :wink:

09.01.05
14:57

ами.... момчета лесно ви е на вас вече сте си свикнали да се потите минимум 3 пъти седмично а аз малко съм го позабравила тоя период шото 2 години съм мързелувала  :P ма мисля че засега проблеми с мотивацията все оше неам и да се надяваме въобше да не имам такива!!!иначе главната ми цел е в близките 5 месеца да си постигна ефекта които искам(аве до лятото демек ,да удвоя броя на разбитите сърца  :twisted: )!за 5 месеца дали ше е вузможно като се има предвид че ше ходя редовно 3 пъти в седмицата?!?!!?!?ааа и.. я кажете некоя зала в надежда или най-добре някъде около христо ботев (а и по-вузможност да не се вижда отвън фитнеса 4е съм срамежлива  :D ха ха тва беше ебавка  :wink: )тааа... радвам се че отделихте време да помогнете на моята особа  :wink:

13.01.05
02:22

Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=31010#31010

just_a_girl
Мацка ако ме питаш мене тичай на ден минимум един час ще има голям ефект ;) С тичането се стопяват мн излишни мазнини стига да имаш желание..

HE

13.01.05
10:03

Един час на ден тичане си е много - съмнявам се, че момичето се готви за състезание! Иначе тичането е добро за общо сваляне на килограми.

13.01.05
10:07

Жан-Клод, според мен не бягането един час не е най-ефикасния начин. Все пак съм състезател по бягане (бях). По добре да комбинира различните видове кардио. Единия вариант е в различните дни да направи различни видове (бягане, колело, скачане на въже), така ще стегне поне различни мускули и ще изгори повече. Другия вариант е да прави различно кардио в един ден, или ако е едно, да е с различна интензивност. Така поне шока за тялото е по-голям!

13.01.05
15:05

ммм хора благодаря за съветите мисля че ше влезат у употреба :wink: !!!иначе да знам че тичането помага ма съм твърде мързеливичка а и немаме парк в кв а не мисля да стаам за посмешище кат бегам по улиците  :D !!!еее да се надяваме че след толко мноо съвети накрая ще има перфектен ефект  :D :D :D

AR

13.01.05
17:44

[quote author=“just_a_girl”]иначе главната ми цел е в близките 5 месеца да си постигна ефекта които искам(аве до лятото демек ,да удвоя броя на разбитите сърца  :twisted: )!

Браво на теб затова ли помагаме аз като мъж се чувствам предател.
Но пък ще ми е готино да видя някоя красависа като теб по улицата :wink: .Дано да обичаш късите полички....Спирам се дотук поради страх от цензура :roll: .
Ако живееш около някакъв парк или има около жилището ти място където ходят да бягат хора включи се към тях.Бягането помага доста при регулиране на теглото.Не се отказвай и от тренировките в зала.Помни че за да постигнеш нешо трябва да го искаш!

15.01.05
13:31

Още една начинаеща за помощ!
Искам да сваля 3кг,но само от дупето и бедрата.
Висока съм 165см и тежа 55кг.
Немога да тичам защото имам проблем със стъпалата.
Ходя веднъж в седмицата на зала.Тренировките ми са съвсем общи.

15.01.05
15:24

еее са как мое да откажеш помощ на момиче ве?!?!??! :P то треа поече да ти е кофти ако не помогнеш на момиче отколкото за тва че си изнежерил на мужкия род :wink: !!!!!!!!!иначе поличките са създадени за да ги нося :D иначе за залата спокс иам си компания и интусиазам за цял един  народ :wink: !!!!!!!!!!!

WO

08.02.05
13:45

[quote author=“just_a_girl”]иам си компания и интусиазам за цял един  народ :wink: !!!!!!!!!!!

е тва звучи добре, ако сички бяха така.......... :wink:

27.06.05
22:51

Здрасти. Най добрия начин за оформяне на бедрата е -Скачане на въже+ Бедрени разгъвания и скъвания на машина се правят . А за да станат хубави женските крака трябва да има и хубав прасец. за него могеш да правиш повдигания на пръсти или да го изпълняваш на машина. Колкото до дупето определено напади със щанца.
А най добрата диета е Секс+ябълки(шегувам се де) също така бягането му е цаката. защото то натоварва цялото тяло от върха на пръстите на ръцете чак до краката.

27.06.05
23:21

Ето тук може да си намерите подходящите за вас програми:
http://www.bb-team.org/women/training.php
;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1