Съвет:Сваляне на дупе+бедра+корем. Как? :\

20.07.08
13:04

Здравейте. От зимата съм натрупал много килограми (покраи сесиите) и съм решил лятото да ги стопя. Сега съм на диета и тичам 5 пъти седмично с неопренов колан за да сваля корема поръчал съм си и неопренов клин (които вероятно няма да ми стане). Та по въпроса ми как да сваля ЗАДНИКА :( краката и корема защото там съм станал много зле... Дали само колана и клина ще оправят работата или..?  Накакви помощни средства примерно Липозан или Л-карнитин? Благодаря предварително. ;)

Продължавай с тичането. То ще оправи нещата. Клин не ти трябва. За колана както и да е, но клина не ти трябва изобщо.
Да, с добавки ще усилиш ефекта и съкратиш времето.

20.07.08
13:17

Защо клина да не ми трябва?( Задника ми е огромен :) ) Искам да се консултирам какви добавки точно са ми нужни(л-карнитин или липозан). Трябва ми нещо което да ми гори мазнините и да ми дава сила.. защото след 15-20 минути издъхвам и със зор изкарвам 30 мин. лек джогинг. :)

Ще свикнеш с времето. Вземи си л-карнитин.
Той и колана не ти трябва мен ако питаш. Не помагат толкова колкото си мислиш. Доста е писано по темата, потърси.

20.07.08
13:35

Благодаря много !!! ;)

20.07.08
13:37

Най - важното в едно отслабване е хранителния режим, така, че първо се погрижи за него, а за добавките после. Доста добър вариант е комбинацията Кофеин + Йохимбин. Аз в момента я използвам и съм доста доволен. Можеш да добавиш и зелен чай, а също и Л-карнитин.

20.07.08
15:37

Mи хранителния режим мисля че съм си го изградил добре. Сутрин мюсли със прясно мляко и 1 л. мед. Обяд пилешко или няква друга мръвка (без свинско) и/или варен ориз околу 100 г или 2-3 яйца. Слетобяд някакво кисело мляко и 1 л. мед. Вечер Салатка (от големия казан :P) Въпроса е как да сваля точно ЗАДНИКА (че ми е огромен) и бедрата (те също). Попринцип тичам вечер 1 ч. след вечеря (вечерята ми е в 7) или сутрин на гладно с 1 кафенце.. (околу 30 мин. щот изнемогвам). А относно добавките чуда се м/у течен л-карнитин и Ацетил Л-карнитин. Искам да ми дава ПАУЪР и да чисти яко, но да ми сваля малко от мускулната маса(все пак е неизбежно). 188 см. 120 кг. на 20 год. тренирал съм отдавна кик-бокс и съм блъскал 2/3 години във фитнеса (до сега съм папкал само Л-карнитин 1 опаковка). Тва е ся не съм блъскал от 1 година НИЩО спрях да тренирам и напълнях (преди бях 100).  Благодаря отново за съветите! ;)

Мнението беше редактирано от cool`man на 20.07.08 15:53.

20.07.08
16:04

Според мен най - удачна ще е комбинацията на Йохимбето с Кофеина, но ти си знаеш.
Иначе това дали ще загубиш мускулна маса не зависи от добавката, която ще вземаш,
а зависи от това дали ще приемаш необходимото за теглото ти протеин. Според мен приема
на протеин ти е доста под нивото и ще губиш ММ.

20.07.08
16:32

Попринцип върпоса ми беше как мога да спадна мазнините в посочените области. А за Йохимбето с Кофеина на коя марка ще ми препоръчаш. Благодаря!

20.07.08
16:45

Марката е Primaforce :) Иначе всички искат да свалят излишните мазнини точно на тези места и там става най - трудно и най - накрая сваляш там. Иначе правилно си се ориентирал. С бягане и диета му е майката..

20.07.08
20:14

казано от Красимир! на 20.07.08, 16:45:

Марката е Primaforce :) Иначе всички искат да свалят излишните мазнини точно на тези места и там става най - трудно и най - накрая сваляш там. Иначе правилно си се ориентирал. С бягане и диета му е майката..

Мдам така е - най-трудно и най-накрая. Само човек трябва да има воля и да не се отказва за нищо на света! Диетата е майката, бягането е бащата, а фитнесът в зала е дядото на добре изграденото тяло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1