Колко ви е тягата???

Прескочи до:

22.12.04
23:16

Ами сигурно ако го направя както трябва маха ще ги дръпна 160
ама ми трябват и фитили и първо трябва да си намера някви надеждни
:)
без фитили ще ги изпусна сигурно

23.12.04
00:51

[quote author=“POWER”]Виждал съм хора които примерно правят 10 на 130 и после като сложат 10 килограма отгоре немогат да направят и 1.Издражливоста е савсем различна от силата.

Като се използва калкулатор за 1 повторение мах. се получават около 150 кг но с грешката може и малко повече или по малко

25.12.04
17:18

Вчера дръпнах 200, притова след 4 работни серии с 6тици. Даржа да отбележа че съм чист  :wink:
И също така добре бях заредил, покрай масата.......хм, ще продалжавам нагоре, успех на всички!!

П.С. И в едно съм сигурен - ако дърпате стриктно тяга, колкото и да сложите, ако е правилна амплитудата няма от какво да ви е страх - за тези които писаха че се боят от тежестта!

С по-здрави!

31.12.04
16:11

Някъде около 200-220 кг съм стигал,но понеже тренирам само с единици и двойки нямам никаква изъдръжливост и не мога да направя повече от 3 повторения на 150 кг,въпреки че според таблиците трябва да мога поне 10.

31.12.04
17:19

Напредвам за една седмица качих с 10 кг тежестта на сериите вече с 140 права седмици 8)
Честита коледа и весело изкарване на Н Г

03.01.05
21:33

Еми аз до сега не съм тренирал никога мъртва тяга и като видях темата рекох да пробвам и резултата е 140кг. и определено имам възможност да вдигна още ама не искам да го правиа това опражнение прекалено голям е шанса да си прецакам кръста а и техниката ми е меко казано отчайваща.:D
А да НЕ съм използвал фитили колани и други такива работи поради простата причина че нямам. :roll:

П.П. Аиде и аз да го кажа това ПО-ЗДРАВИ :D

05.01.05
00:13

Нека все пак да изясниме какво разбираме под правилна мъртва тяга,
понеже в мойта зала има много хора дето вземат щангата от стойки,пускат на около две педи от земята,вдигат обратно и си мислят че правят тяга с големи кила.За мен изпълнението е от земята до земята на всяко повторение.

05.01.05
00:18

За макс съм съгласен но при повторения няма как да я хвърляме всеки път на земята нали

RH

05.01.05
02:01

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]За макс съм съгласен но при повторения няма как да я хвърляме всеки път на земята нали

Голямото момче с колко прави тяга ми е интерсно до 250 стигаш ли
:P

05.01.05
19:31

[quote author=“rhcp”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]За макс съм съгласен но при повторения няма как да я хвърляме всеки път на земята нали

Нямам тежести толкова в момента но с 200 си играя  :D :)

RH

06.01.05
00:44

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“rhcp”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]За макс съм съгласен но при повторения няма как да я хвърляме всеки път на земята нали

Нямам тежести толкова в момента но с 200 си играя  :D :)

Бравус ХА ТАКА :lol:  :lol:  :lol:

07.01.05
01:15

По нататък мога да ида в правец до залата да се проверя и ще постна макса

07.01.05
23:30

Аз вдигнах 210 от тяга още преди 2 седмици някаде та сега чакам поздравление ! :))
по-здрави

08.01.05
00:54

Получаваш ги веднага Емо Браво Браво това си е постижение малко са хората дето ги мърдат тези кила продължавай в същия дух и ни претоварвай много до не се контузиш
Успех

08.01.05
19:29

Абе щом ше са хвалим и аз днеска за първи път пробвах единица - 210 кг. :twisted: Като държа да кажа , че ми беше първа тренировка след нова година. :wink:

08.01.05
23:12

Браво братле :)) направо да си отворим клуб “аз вдигам 210 от мъртва тяга” :))) Успех и другата тренировка да вдигнеш 220 най-малко :). Искам да се пробвам на 230 клг. иначе
по-здрави

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1