21.07.08
05:19
Кое от тези двете е по-добро за по-бързо покачване на мускулна маса,искам само да кажа че съм с бърз метаболизъм и да ви попитам кое ще е по доброто за мен за да кача по бързо едното е гейнер а другото е протеин,кое е по-добро ?
Предварително Ви благодаря :)
21.07.08
06:15
За човек с по-слаба физика и бърз метаболизъм логичният избор е гейнър. Гледай такъв гейнър да си вземеш, че хем да го съобразиш с финансите си, хем да го взимаш възможно най-много дни в препоръчителната доза. Ако си вземеш протеин, добра идея е да добавяш 1-2 дози след тренировка, към тях фъстъчено масло, банан, може ягоди, овесени ядки и всичко това ще ти направи един перфектен гейнър. Само да ти уточня,че ABB XXL свършва за 10 дни ако искаш да го взимаш ефективно. Пак ти казвам, изреби си нещо,което да подхожда на финансите ти и същевременно да не го пестиш. В момента и много голям избора на пазара.
21.07.08
06:34
Аз съм пробвал за сега протеина Optimum 100% Whey Protein и наистина той ми действа много добре,наистина напомпва много мускулите и дава много енергия иначе съм пил гейнери и други протеини но няма кой знае какво,в смисъм не усещам да ми дават много енергия докато Optimum 100% Whey Protein ми дава много сила и енергия.Също и АББ не съм го провал и се чудя между тези двата кой да си взема Optimum 100% Whey Protein е по скъп по принцип...Незнам дайте съвет.
10х предварително
21.07.08
06:47
За първи път чувам протеин да дава сила и енергия.. хм..
Нещо май е за темата с бисери т’ва мнение..
21.07.08
08:16
Мисля, че твоето е за бисери :P.
21.07.08
08:41
казано от Technogym на 21.07.08, 05:19:
Кое от тези двете е по-добро за по-бързо покачване на мускулна маса,искам само да кажа че съм с бърз метаболизъм и да ви попитам кое ще е по доброто за мен за да кача по бързо едното е гейнер а другото е протеин,кое е по-добро ?
Предварително Ви благодаря :)
Според мен гейнера е за теб , вземи си ABB-то
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 21.07.08 09:15.
21.07.08
09:43
аз съм пробвал протеина и наистина ми дава доста сила и мускулите ми се напомпват АББ не съм го пробвал
21.07.08
11:07
Няма как протеина да ти дава сила.Това е просто абсурд,а и да се чувстваш по свеж,то тогава това е чисто внушение.Колкото до въпроса ти...Като за начало започни с гейнера,но не разчитай само на него.Вкарвай стабилно количество белтък,иначе само с въглехидрати нищо няма да стане. :)
21.07.08
17:51
Аз тренирам от доста време просто за момент бях прекратил иначе преди това съм изпил две кофи гейнер едната е от 3кг а другата от 5 кг.,за това сега ви питам какво да взема?
21.07.08
20:33
Зависи какво си постигнал.Нещата не зависят от времето,а от резултатите постигнати във времето.Дори и за кратко време,достигнеш ли до един резултат,продължението на нещата е едно.Ако пък е минало много време,а резултатът е същия,то тогава продължението на нещата,няма да е точно такова,каквото би било,ако има резултат.Мисълта ми е,че е много трудно да се каже,какво да вземеш,при положение,че няма как да се види за какво става въпрос.И все пак,мнението ми за гейнерите,не е много добро.Изпил съм няколко първите една-две години и не бях никак очарован.В момента залагам на чист протеин и макар и да качвам по-бавно...,го предпочитам,защото за мен оформеният,чист мускул е далеч по-желан от големи размери,голям процент подкожни мазнини и никакъв релеф.
22.07.08
06:11
аз искам малко да кача кг защото съм доста слабичък...
казано от Black_master на 21.07.08, 11:07:
Няма как протеина да ти дава сила.
Абе внушението е голяма работа :) Лично аз бих наблегнал на храната и Оптимума.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.07.08 21:37.
Храна, тренировки,дисциплина търпение и ще видиш как ще дойде и силата и повишаване на теглото.Колкото до протеина Оптимум е ок-от две god и половина го ползваме с брата.
23.07.08
07:16
Незнам,протеина наистина специално този ми действа много добре доста сила ми дава,защото с него вдигам доста повече кг отколкото с гейнера.
Протеина е този http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=1004