Бирата и спорта

AR

08.01.05
04:15

Здравейте аз като голям фен на това питие искам да чуя вашето мнение за него.Споерд мен дори е полезно да се изпива някоя друга биричка от време на време.Все пак това е “течна баничка” както се изразяват някой хора.В действителност е калорично питие с диуретичен ефект, съдържа малко алкохол,и е доста богата на полезни съставки(витамини от Б групата). :twisted:
Пуснах една анкета кажете кое ви е любимото питие!

08.01.05
10:49

Aз въобще не пия , само по празници по 50 грама...

08.01.05
10:56

И аз алкохол не вкусвам, общо взето! Само на Нова година, много, ама мнооооого малки изключения (Коледа например).

08.01.05
11:16

И аз не пия много. Но обичам бира и вино и ако има повод си пивам :)
по-здрави

08.01.05
11:55

Аз по принцип не пия ама бирата си е бира всеки я обича предполагам
иначе когато има некав по сериозен повод и други спиртове пия  :wink:

08.01.05
12:48

Две бири или философията на живота, вселената и всичко останало

В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан от майонеза и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително. После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително. Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно “да”. Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките. Студентите се разсмяха. “Сега”, каза професорът, когато смехът утихна, “искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща във вашия живот - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите предпочитанията ви - все неща, които, ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща”. И продължи: “Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Играйте с децата си. Излезте с партньора си навън, на вечеря. Винаги ще се намери време да изчистите къщата и подредите. Погрижете се най-напред за топките за голф, за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък.” Една от студентките вдигна ръка и попита: “А какъв беше смисълът на бирата?” Професорът се усмихна. “Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири.”
:D :wink:  :D
P.S. copy/paste от www.e-bane.net

08.01.05
19:28

Аз вече не пия от 4 години с зор мога 1 бира да изпия или 1-2 чаши вино това е

08.01.05
19:49

На коледа след 2 чаши вино и 50- водка (това беше зверско уливане по сегашните ми стандарти) трябваше да ме носят почти до таксито. На нова пийнах половин чаша вино. после няколко часа ми се въртя главата. като ти спре тренинга става страшно. Но това е сигурен знак, че си се въздържал качествено :lol:

AR

08.01.05
21:18

plamenti
Добре казано  :twisted:  наистина се намира време за някоя друга бира.Не следвайте моя пример защото аз съм на принципа колкото повече толкова по добре....да кажем само че моя буркан много често прелива от бира, но топките за голф и пясъка не се отмиват.Какво да направя все пак съм метъл, ако не пия бира познатите ми ше помислят че съм се разболял нещо  :lol: .
На нова година пих малко вино,шампанско,ракия,бира не се напих но беше наистина весело аз съм на мнение че човек няма нужда да се напива за да му е весело.Купонът става тогава когато сам си го направиш.

15.01.05
14:19

Ми какво ще кажете за твърдението, че за 18 дена организма се възстановява напълно от един запой. Това ако си е така тъкмо се вмъквам в тези граници и се кефя. Пък лично мнение ми е, че алкохола не вреди за аматъорския спорт. Има в пъти по важни фактори и  едва ли някога ще тръгна да се съобразявам с алкохола заради бодибилдинга точно. Все пак се сещам за бая яки пичове, които едва ли ще настигна някога и си пият хората. Иначе бирата за мене си е енерги дринк направо или поне на мен така действа.

15.01.05
20:35

четири бири и оркестъра да свири, вече съм на диета, сори за алкохола, ама и водата взе да ми харесва!  :roll:

16.01.05
18:14

абе бирата е екстра- сокче, ама много раздува тумбака  :lol: така че когато се налага да се пие предпочитам концентрат :D. против пиенето съм ама понякога се налага :(  и тогава свалям поне по 2кг..

DM

16.01.05
20:48

Много Калории
500 за половин литър
това е дин час велоергометър смятайте хахахаха
а една бира се обработва от организма за около 3 дена
Стан

HE

17.01.05
09:57

Само натурални сокчета. Пия доста рядко - по празници /ако успеят да ме накарат/.

17.01.05
10:58

Обожавам бирката =) За съжаление е фул въглехидрати (и калории =( ) както каза мадман. Затова от няколко месеца се опитвам да мина почти дамо на винце. Много обичам каберне, но виното не е напитка, която е за всеки момент от денонощието... докато бирката - е  :twisted:

17.01.05
12:21

Възможно ли е човек да има непоносимост към бирата? Аз май , че имам такъв проблем , щото от една бира ми става адски тежко и гадно на стомаха , все съм преял зверски  :!:  :shock:

17.01.05
15:00

съществуват всякакви ензимни недостатъчности.
според мен е възможно теоретически, но едва ли случаят ти е такъв.

17.01.05
15:27

[quote author=“aeshna”]четири бири и оркестъра да свири, вече съм на диета, сори за алкохола, ама и водата взе да ми харесва!  :roll:

Абе, видяхме ти диетата на срещата на бб-теам  :twisted:  Шегувам се!!!

18.01.05
00:26

[quote author=“DJ MADMAN”] една бира се обработва от организма за около 3 дена
Стан

Не ли множко времето ДЖ Мадман аз си мислех че е до час щото знаеш че като обърнем по 10-15 и до тоалетната ходим през 5 мин (т.е. бързо се изхвърля от тялото) :?:

DM

19.01.05
20:17

Става въпрос не за отхойдането, а за борбата на организма с отровите и алкохола

AR

20.01.05
17:45

Да не забравяме че бирата е полезна за бъбреците....и за много други неща включително и настроението когато не ти е до нищо.Няма чак толкова много алкохол в нея,а е супер вкусно нещо.Само че аз съм решил да не кусвам алкохол до края на месеца, а също така и да не ходя по жени.....сложни причини.Ще видя колко ми е силна волята и за двете неща които са приоритети в живота ми.Споко няма да ставам светец,но ще пробвам мога ли без бира и жени.

30.01.05
14:09

ако има повод гледам да пийна бирица, но когато реша да махна главата (макар и рядко има такива моменти) - 300-400гр. домашна, уиски... :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1