22.07.08
12:39
Здравейте,имам следният проблем когато тренирам с гири,и си правя серий руката ми (часта над китката,от към долната страна където са вените не знам как се нарича) се подува и става корава и напомпена ,следователно една я предвиждам след почивка около 5 минутки се оправя,някой да име идея от какво може да се получава ?!
П.С благодаря за съдействието предварително.
Темата беше редактирана от HaHk0 на 22.07.08 12:43.
22.07.08
13:08
Опиши по подробно какво се втвърдява, болка има ли, откога тренираш, с какви тежести... Всичко за което се сетиш.
Има ли и други симптоми, дори и извън залата, например някой от пръстите ти на тази ръка от време на време сам да се стяга, изпъва или сгъва болезнено? Ставата да хрупа? Нещо друго?
Аз съм имал лошо подуване на предмишницата когат след дълго време в залата на първа тренировка я претоварих. Но се съмнявам и при теб да е това.
22.07.08
14:43
Отиди на лекар.Това ХИЧ,ама ХИЧ не е за тук.Макар и доста хора да са получавали травми.
Не мисля,че е толкова сериозно чак за лекар,а колкото до предмишницата,значи подувасе и не мога да си згъна китката 2 мин.,след което ме заболяват пръстите.Дигам с гири 9 кила си правя най-обикновенни серийки,нямам си на идея защо става,така ?!
22.07.08
18:57
Проблемът вероятно е в сухожилия и/или ставата.
Вземи мнения на специалисти.
Казвам мнения, защото един може да те претупа и да ти изпише хапчета и мазила кокоот да се каже че нещо е направил.
Искай задължителен рентген.
Проблемът ти е необичаен, не го подценявай, не знаем дали не може да се развие.
Поздрави!
казано от D3BEP на 22.07.08, 18:57:
Проблемът вероятно е в сухожилия и/или ставата.
Вземи мнения на специалисти.
Казвам мнения, защото един може да те претупа и да ти изпише хапчета и мазила кокоот да се каже че нещо е направил.
Искай задължителен рентген.Проблемът ти е необичаен, не го подценявай, не знаем дали не може да се развие.
Поздрави!
Благодаря ти много,ще послушам съвета ти давидим какъв ще се окаже този проблем :)
П.С То би кантинюс :D
ПОЗДРАВИ ,и пак благодаря за съдействието :)