Дехидроепиандростерон - ДХЕА ( DHEA )

Темата е заключена.

08.01.05
18:45

Интересува ме всичко за този препарат. В страницата http://www.bb-team.org/stuff/000112.php е изписано доста, отделно се порових в интернет. Направи ми впечатление, че в САЩ е разрешен свободно за продажба, докато в ЕС все още е забранен. Янките са го обявили едва ли не за панацеята по отношение на борбата със стареенето, слагат го като луди в най-различни препарати, които са рекламирани като забавящи процеса на остаряване на организма. Хубавото му според мен е, че не е пряк заместник на тестостерна, а кара организма да си го произвежда - нещо като трибестана, но умножено х 10. Освен това, както пише в http://www.bb-team.org/stuff/000112.php, ДХЕА повишава нивото на тестостерон в кръвта през две метаболитни нива, което в сравнение със здравия зоб, който се свързва директно с хормоналните рецептори в клетките, карайки ги ( лъжейки ги ) да почват да произвеждат тестостерон, си е направо “хранителна добавка”:)
Та интересува ме най-вече мнението на някой, който го е ползвал, резултати, състояние преди, по време и след цикъла на употреба, евентуални влияния на препарата от психично и неврологично естество. Също и от къде може да се намери в БГ и на какви цени.
P.S. Съпругата ми е аптекарка, но след двуседмично търсене и звънене по техните доставчици ми каза, че не може да ми го намери :?:  :!:  :?:
Ще помоля модераторите, ако преценят да преместят темата в друга стая, например в “Хранителни добавки за.....”, но аз да си призная малко съм объркан и понеже все пак това е хормонален препарат, освен това в ЕС все още е забранен, постнах темата в “Забранени медикаменти”.

AR

08.01.05
21:35

Има го в спортните магазини.цените варират в в зависимост от марката и магазина в който търсиш.Най евтиния които съм виждал е 42лв 60 хапа по 50мг.

DI

09.01.05
21:10

[quote author=“Armitrage”]Има го в спортните магазини.цените варират в в зависимост от марката и магазина в който търсиш.Най евтиния които съм виждал е 42лв 60 хапа по 50мг.

Освен това може да провериш в каталога на Универсал ( www.universalnutrition.com ). До колкото съм чувал действа и като антидепресант. Той също е една от съставките на световно известния продукт Animal Pack :wink: ( Universal ). Който на 21ви ще го получа по пощата и след като го употребя ще поустна резултатите ( от сега съм предобеден, че ще са нулеви :evil: ). Свързано с ДХЕА-та скоро бях чел във форума за едно момче вече използвало продукта Animal Pack ( по чудо беше качил 4килограма, което си е рекорд за този неефективен продукт ) и казва че се чувствал доста добре като ходил на фитнес ( което го тълкувам - “с желание и положителни емоции” ) и тук според мен проличава прохормона обсъждан в темата :wink: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1