23.07.08
14:58
Здравейте,темата е следната,имам върпос според вас тялото в какъв план помага (личен,делови..).
Според мен тялото ми помага не само в живота ,но и доста в любовта,но естесвено си има и своите недостатъци вие какво мислите ?!
23.07.08
15:41
Това ми звучи като рекламата на онези спрейчета,пълни с “феромони”,които като се напръскаш помагали не само в личен,интимен,но и в професионален план,социалният живот,общуването... и незнам си още какво.
23.07.08
16:03
Помага не само в личен план, но и в професионален (отношения в социален и професионален план). Има и книги по тази тема. По-скоро са в сферата на психологията. Аз лично съм съгласен с тази теза.
23.07.08
17:33
Помага както в личен така и в професионален план. Една визия може да промени много неща както в добър така и в лош смисъл. Живеем във време в което вече все повече се гледат не само качествата на човек но и това как изглежда и се чувства.
Много ми харесаха вашите отговори нека,и да чуем и други мнения,аз мисля,че лично на мен ми помага само и единсвено в личен план :)
23.07.08
18:56
А ти на колко си години всъщност?
казано от Георги Гайдов на 23.07.08, 18:56:
Виж,не мисля ,че е уместно да казвам на колко съм години,защото да речем ,че ще има обвинения от сорта “Ти още кво ти помага на тебе” и подобри изрази ;)
ми тялото си е важно. все пак не само изглеждаш както се чувстваш, ами и обратното. когато знаеш, че тялото ти изглежда добре това ти дава някаква увереност и дори самочувствие. поне при мен е така
24.07.08
07:10
казано от HaHk0 на 23.07.08, 19:11:
казано от Георги Гайдов на 23.07.08, 18:56:
Виж,не мисля ,че е уместно да казвам на колко съм години,защото да речем ,че ще има обвинения от сорта “Ти още кво ти помага на тебе” и подобри изрази ;)
Точно затова питах! Ако все още не работиш или не си търсил работа мнението ти не може да бъде обективно като казваш “на мен ми помага само в личен план”. :)
24.07.08
07:57
Помага много в личен план, поне на пръв поглед и първоначално като цяло, но в един момент няма начин да не излезе наяве това, което се крие под лъскавата обвивка. В професионален план също.