23.07.08
17:34
Ами не си ли виждал кьосе на 16 , discoveryСold?
ми аз съм на 17 почти и се бръсна почти всеки ден, почнах преди близо две години. косми излизат най-вече на мустака и по брадата и затва гледам да ги махам, щото иначе ми изглежда гадно.
ми то си е гадно така само по мустака и брадата - сиромашка нива.тук таме посято :-D
24.07.08
09:04
казано от Ива Павлина на 23.07.08, 16:34:
Лицето бе:)
Ивке да нямаш някакви хормонални нарушения ?
24.07.08
09:06
Хахах.....аз ако имах тук ли и по този начин ли щях да афиширам!:)))))
24.07.08
09:07
Има снимки - можеш да провериш как ти се виждат нещата:)
24.07.08
09:16
казано от Ива Павлина на 24.07.08, 09:06:
Хахах.....аз ако имах тук ли и по този начин ли щях да афиширам!:)))))
Значи по-горните ти мнения да ти разбираме като шега и закачка , та ли ?
24.07.08
09:20
Много ли ти е интересно?Провери колко са ми големи мустаците в галерията.......
24.07.08
09:41
казано от С7АЛК3Р на 24.07.08, 09:38:
Добре де, ще ти видим снимките, ей начи! :lol:
Момичето си е направило труда портрет си е сложило , нека да и уважим труда и да хвърлим едно око ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 24.07.08 09:41.
24.07.08
09:48
Хахахааа.....има кой да ме гледа, спокойно - не съм опряла до вас.Исках да кажа просто първо да се осведомите, преди да предполагате нещо:)
казано от DiscoveryCold на 23.07.08, 15:22:
Данчо как така се бръснеш от 12 годишен бе човек??? Аз ли съм некаф “бавен” или ти си некаф уруд :)
Еми така за първи път се обръснах там някаде може би нямах и 12.Но тогава беше глупост.Иначе тогава я се обръсна на 2 месеца я не ама не си личеше.А сега ми личи малко след 5-я ден но си се бръсна почти всеки ден за да няма оплаквания..сещаш се.
А за Ива не виждам да е Дядо Коледа :lol:
Мнението беше редактирано от dan4o93 на 24.07.08 09:52.
казано от Ива Павлина на 24.07.08, 09:48:
Хахахааа.....има кой да ме гледа, спокойно - не съм опряла до вас.Исках да кажа просто първо да се осведомите, преди да предполагате нещо:)
Е, ти сега ще ни изкараш лоши хора. :sick:
Не така, никой не е искал да те обиди, просто сме си лековерни момчетии, вдигаме гири и се отнасяме с голяма наивност към дамските опити за кокетничене. :-)
Вече съм напълно спокоен и удовлетворен, след декларирането ти, че има кой да те гледа. Бях се притеснил, тъжно ми стана. :)
За пореден път, подведен от предположенията и наивността си...каква съдба само!
Нека бръсненето, “гледането” и душевните терзания да се превърнат в едно цяло, а от тях да заструи Вселенски мир и стопена кола маска. :lol:
Оспамихме пяната за бръснене! :lol:
Мнението беше редактирано от 6th на 24.07.08 10:02.
24.07.08
10:14
Много наивни опити за поетично скалъпване:)
Всяка форма на поетично звучене(къде го бе?) е напълно случайна. Време е за бръснене, струва ми се. ;)
24.07.08
10:40
Хайде да не стихоблудстваме и думоплетстваме:)......
Браво, Ива, добре си се избръснала на снимката. Каква самобръсначка ползваш?
24.07.08
11:04
Сменям ги - да не привиква кожата:)
24.07.08
11:27
На снимките добре изглеждаш ,не се забелязва нито едно косъмче , няма как да има косъмчета при такова бръснене на всеки 2 часа .
Иначе доста бойна кака ми изглеждаш, ти във вас пак ли така с крачето отваряш вратите ?
Е, ти сега ще ни изкараш лоши хора. sick
Не така, никой не е искал да те обиди, просто сме си лековерни момчетии, вдигаме гири и се отнасяме с голяма наивност към дамските опити за кокетничене. grin
Вече съм напълно спокоен и удовлетворен, след декларирането ти, че има кой да те гледа. Бях се притеснил, тъжно ми стана. smile
За пореден път, подведен от предположенията и наивността си...каква съдба само!Нека бръсненето, “гледането” и душевните терзания да се превърнат в едно цяло, а от тях да заструи Вселенски мир и стопена кола маска. LOL
Оспамихме пяната за бръснене! LOL
Много :lol: готин пост ....
24.07.08
12:19
Тез девойки тук без срам
пълнят темата със спам,
толкоз много, че не зная
да ги модвам ли накрая :)
никой мъж не прави пас,
щом се бръснеш всеки час,
само че не хвърляй димки!
Докажи ни го със снимки!
Поздрави от модераторите :)
24.07.08
12:32
казано от D3BEP на 24.07.08, 12:19:
Тез девойки тук без срам
пълнят темата със спам,
толкоз много, че не зная
да ги модвам ли накрая :)никой мъж не прави пас,
Докажи ни го със снимки!Поздрави от модераторите :)
Страшнооооо , много готино . Браво
казано от D3BEP на 24.07.08, 12:19:
Тез девойки тук без срам
пълнят темата със спам,
толкоз много, че не зная
да ги модвам ли накрая :)никой мъж не прави пас,
Докажи ни го със снимки!Поздрави от модераторите :)
Муахахаха:))
Иве, ти си наш’та муза,
да обръсна твойта буза,
си мечтая аз сега
със бръсначка във ръка.
Че на лице така прекрасно,
е неприлично и опасно
да набождат косми гъсти
и да боцкат мойте пръсти.
24.07.08
18:43
Човек тва беше гадно :)
24.07.08
19:02
Поздрави от модераторите втори път !!!
ай малко да не замира темата - какъв автършейв предпочитате - с алкохол или алкохол без ? Аз ги редувам от единия се изсушава кожата, от другия се хидратира. Понякога и от 2та зависи.
Общо взето, афтършейв не ползвам, дори и сега в летните жеги, избягвам ЕДТ-тата, поне наличните. :lol:
По принцип, доволен съм от НИВЕА афтършейв балсам или квото е там, а може би, просто ми харесва как намирисва :lol:
На Joop имам една ‘туба’ - еййй, егати хората, алергичен ли съм към някоя съставка или тия олигофрени са създали, нещо което е със свойствата на нервнопарлитичен газ - сърби, люти, задушава, мамата си трака!
butthead
Aх ти, поет идеен
ще ти купя дъмбел чудодеен :lol:
Мнението беше редактирано от 6th на 25.07.08 01:38.
24.01.11
04:13
Стара тема, но просто не намерих никъде из нета отговор на въпроса си. Та въпроса е: Почти при всяко бръснене се порязвам, имам доста гъста и твърда брада, за да съм гладно изръснат се бръсна секи ден, от извесно време забелязвам там дет най-често се порязвам спира да расте брада в участъка, някой може ли да ми го обесни??
24.01.11
21:01
Ами нормално е,ако се порежеш някъде и ти остане белег(дори в случая да не е така) върху него вече липсва окосмяване.Иначе или се научи да не се порязваш,или си купи ел.бръсначка и си готов.Аз съм така и съм супер доволен,бръсне така,че после хората не може да познаят,че въобще имаш брада ;)
Svetlozar Tomov - каква самобръсначка ползваш, че толкова се порязваш?
На контра ли се бръснеш?
25.01.11
02:01
По принцип имам гъста, корава и досадна брада. Пробвал съм всякакви самобръсначки-2ни, 3ни, сгобяеми с ножче от най-примитивните, дори новата на жилет с 5 ножчета, всички се изхабяват след 3тото бръснене някъде и не бръснат качествено вече. Пробвал съм и електрическа-резултата сеедно не съм бръснат. Бръсна се винаги на контра, защото иначе пак сеедно не съм се бръснал. Порязвам се толкова често, защото имам акне, малко е, но го има...Фикс идея ми е да се отърва от брадата завинаги, но може би единствения начин е лазер, което е скъпо за момента. След като забелязах, че на порязаното не изникват нови косми ми стана любопитно на какво се дължи, но в нета никъде няма инфо. Нарушава се кутикулата? Не бяха ли прадългарите, които по някъв начин с порязване на лицето са премахвали брадата перманентно? Любопитен съм.
19.05.16
15:34
За тези които си бръснат главите през колко време го правите ??