22.07.08
20:35
:D
Темата беше редактирана от Di_Ra_Ton на 31.10.08 17:43.
Ще ти помогна защото си много близко до моя случаи.Преди 1 година и нещо и аз бях на 14,166 и тежах около 47 кила.Спортувах активно футбол както и сега ,затова би трябвало да има ефект при тебе.Наи-важното е да бъдеш упорит ,защото в начален стадии в които си ти без това не може.Относно храната добре е да пиеш протеинов шеик преди и след тренировка.Аз лично пия WHEY само след тренка и има ефект,но цената може да те притесни-70 лева и кутията за 2-3 седмици и се вижда дъното.Ако не си земи Супермас 2100 от аптека.Пии го преди и след тренировка.Понякога и преди вечеря.Относно храната стараи се на ден да поемаш минимум 300 гр месо.За предпочитане червено.Картофи,греифурти,спагети,плодове и зеленчуци задължитено поне по 200 грама.Ако тренираш по 4-5 пъти седмично и ако имаш добър метаболизъм за 3-4 седмици може да очакваш хубави резултати.А относно кварталните мачлета,няма полза от тях,но все пак щом тичаш е добре за теб.Надявам се да съм ти помогнал =)
При мене пак ти казвам,много упоритост...Започнах в състояние близко до клечка...Изклучително бавно напредвах и напредвам.Но за 1 година с начална ръка 28 в момента съм на 35 ...Растът ми си е нормален и се старая да ям читава храна.Трябва да си постоянен.Бях на път да се откажа,но приятелите ме караха и постепенно се запалих.Не съм нищо особено в момента но за 15 годишен смятам че имам доста добра физика.Това е.
Еее, умря ромката, 7 санти на ръката за една година. Това от Супермас-а на Биогейм ще да е. Нидей ва..
Ди Ра, почни да четеш из форума, сайта и чужди сайтове, има търсачка - пишеш “weight gain”, или “качване на килограми”, или “аз съм клечка, дай да ям”. Хранене, тренировка, почивка. Но трябва да знаеш как се правят нещата, защото иначе няма смисъл.
казано от butthead на 23.07.08, 20:15:
Еее, умря ромката, 7 санти на ръката за една година. Това от Супермас-а на Биогейм ще да е. Нидей ва..
Ди Ра, почни да четеш из форума, сайта и чужди сайтове, има търсачка - пишеш “weight gain”, или “качване на килограми”, или “аз съм клечка, дай да ям”. Хранене, тренировка, почивка. Но трябва да знаеш как се правят нещата, защото иначе няма смисъл.
... Пак казвам,че не ходех редовно и бех рахит кат почнах...Ся поне приличам на нешо.. :D