Без хапчета.

23.07.08
19:35

Въпросът ми е следният ,ако има засилена тренировка,може ли да стане добро тяло без хапчета,или е малко вероятно и трудно,извинявам се ,ако темата,не е направена както трябжа :)

23.07.08
19:43

Може.
Хранене, тренировка, почивка.
Без хапчета, надали ще спечелиш състезание по културизъм, което не означава и че с хапчета би спечелил такова.

NE

23.07.08
21:02

казано от С7АЛК3Р на 23.07.08, 19:43:

Може.
Хранене, тренировка, почивка.
Без хапчета, надали ще спечелиш състезание по културизъм, което не означава и че с хапчета би спечелил такова.

Много добре казано! Преди културистите общо взето са били така и се си мисля че са има ли доста добри резултати.Има и витамин C на хапчера , има и Анаполон на хапчета.Би следвало да уточниш малко (се пак може и само с инжекции :D )

24.07.08
00:09

Зависи какво гониш.Добро тяло - разбира се,че може.Тяло,конкуриращо културистите...Няма как да стане.Но,ако целта ти не е състезателна форма,бъди спокоен.Чети,образовай се,тренирай,яж правилно и почивай...и най-важното - прояви ТЪРПЕНИЕ!И ще видиш,че окуражаващите те тук,не сме говорили глупости. ;)

24.07.08
06:30

казано от Black_master на 24.07.08, 00:09:

Зависи какво гониш.Добро тяло - разбира се,че може.Тяло,конкуриращо културистите...Няма как да стане.Но,ако целта ти не е състезателна форма,бъди спокоен.Чети,образовай се,тренирай,яж правилно и почивай...и най-важното - прояви ТЪРПЕНИЕ!И ще видиш,че окуражаващите те тук,не сме говорили глупости. ;)

Искам да попитам лично,теб това тяло само с тренировка ли го направи,или има нещо по така в него ?!

Нанко, ти какво разбираш под хапчета?
Можеш да направиш много без тях. Трябва ти само време и постоянство.

24.07.08
07:41

казано от Георги Гайдов на 24.07.08, 07:05:

Нанко, ти какво разбираш под хапчета?
Можеш да направиш много без тях. Трябва ти само време и постоянство.

Под хапчета имам предвид,изцяло протеина ,витамините са отделна работа.
П.С Ходя на фитнес всеки ден ,това вредно ли е,защото аз си мисля,че организма все пак има нужда от почивка.

:) Заблуден си по доста въпроси за този спорт.
Протеина не е вреден. Да, прав си за почивката. 3 - 4 пъти седмично е оптималният вариант.
Моят съвет е да започнеш да четеш доста здраво сайта, а после и форума.

24.07.08
08:33

казано от Георги Гайдов на 24.07.08, 08:10:

:) Заблуден си по доста въпроси за този спорт.
Протеина не е вреден. Да, прав си за почивката. 3 - 4 пъти седмично е оптималният вариант.
Моят съвет е да започнеш да четеш доста здраво сайта, а после и форума.

Благодаря ще го имам в предвид,и извинете за неадекватното мнение.

24.07.08
09:36

Може да се постигне много и без хапчета но трябва да тренираш здраво и да знаеш най-вече целта си.Трябва да имаш цел.Някакви размери примерно.Ти си знаеш.Аз например не вземам нищо но съм доволен от тялото си.Разбира се че искам много повече но всичко иска време и постоянство.Послушай другите-разгледай много добре сайта след това и форума.

24.07.08
10:47

Ето,че отговарям и аз.Щом има лично запитване.Това тяло не е взимало “хапчета” първите 3 години.След това,единствените такива,които започнах бяха аминокиселини и то на ON,тъй като ако ще е нещо,то нека бъде американско и с доказано качество.Колкото до протеина,това е нещото,което СЛЕД правилния хранителен режим,ме е съпътствал най-много.И все пак.Начинаещия не се нуждае от протеин,камо ли от “хапчета”.Макар,че аминокиселините за които говоря,нямат нищо общо с тези “хапчета”,за които ти намекваш.Без стероидни вещества,тяло МОЖЕ да се направи.И то добро!Тренирай една година,виж дали този спорт е за теб,дали си готов да му се отдадеш и тогава мисли за протеин.За аминокиселини ти е рано.А “хапчета” се надявам никога да не употребиш.Що се отнася до всекидневните ти тренировки...Това е грешно.Поне на този етап.Поне с такова възстановяване.Почивай.Мускулът го изисква,макар и да мислиш,че колкото повече часове прекараш в залата,толкова по-добре,това не е така.Зареди се с търпение.Разучи правилното изпълнение на упражненията.Хранителния режим е НАЙ-важното,запомни това!Винаги съм казвал - този спорт е 30% тренировка,70% възстановяване и хранителен режим.Успех и по-здрави!

Мнението беше редактирано от Black_master на 24.07.08 10:50.

NA

24.07.08
12:58

Всичко е търпение и постоянство.
Яки тренировки, здрава храна и пълноценна релаксация, това са най-важните фактори.

24.07.08
13:26

Благодаря ви много за уместните отговори,ще се поразровя малко из форума .
ПОЗДРАВИ !

24.07.08
14:19

“Без тях не може!” :D -  реклама на JC Nutrition или на някоя друга бг фирма.. не помня.

FZ

24.07.08
14:42

казано от HaHk0 на 24.07.08, 07:41:

Под хапчета имам предвид,изцяло протеина ,витамините са отделна работа.
П.С Ходя на фитнес всеки ден ,това вредно ли е,защото аз си мисля,че организма все пак има нужда от почивка.

Протеина не е  на хапчета а на прах !
Хубаво е да присъства в менюто ти .
Колко ти е стажа в залата и защо реши да тренираш всеки ден ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 24.07.08 14:43.

25.07.08
18:05

Бидейки начинаещ, съветвам те да прегледаш внимателно сайта - там ще откриеш отговорите на много твои въпроси и неясноти.

30.07.08
09:41

Че то и аминокиселините са хапчета

30.07.08
10:50

Все повече в залата,взех да чувам фразата:”Без препарати,няма резултати”,което е жалко.
Костнър,той нямаше предвид добавки :)

30.07.08
11:07

Да, жалко е. Още повече, че и с хапчета повечето хора пак нямат резултати :)

30.07.08
11:10

Е те щом така казват значи не тренират добре и не постигат резултати без суплементи и други боклуци.

30.07.08
15:34

Ако има нещо, което ме научи Фитнеса, това е търпение и постоянност иначе нищо не става :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1