24.07.08
09:16
Сезона на чистене е към своя край и предлагам да направим едно обобщение и да определим кои са реално работещите продукти?
Нека всеки сподели какъв бърнър е ползвал,какъв ефект е получил,цялостни резултати,странични ефекти и т.н.
Надявам се така да помогнем на всеки който си задава въпроса какво да си купя,колко кг може да сваля с него и какви очаквания да имам?
Аз ползвах Синтракс Файър и свалях средно по 0.5кг. на седмица.Диета си е НВД ,4 пъти тренировки с тежести+20мин. кардио и 2 дни само кардио.От самия бърнър имах доста енергия и леко притъпяване на глада,леки проблеми със съня в началото.Намлих съм талията драстично и в огледалото съм друг човек.
От седмица почнах САН Тайт Хардкор и прилива на енергия е дори по-силен.Кантара измери миналата седмица -1кг.Първия ден не можах да заспя,но сам съм си виновен като се метнах директно на оптималната доза.
Надявам се да стане интересна дискусия и всеки да сподели своя опит! :)
Темата беше редактирана от AlexK на 24.07.08 09:18.
24.07.08
10:36
Ами аз също чистя с Файър, остават ми няколко дена за да го свърша.До момента около 4кг., но има и вода, която не бях извадил преди започването му.Кардиото ми е 6 дена в седмицата по 30минути на велоаргуметър.Диетата е с ограничен прием на въглехидрати, на седмия ден зареждам с картофи.От няколко дена се забелязва, че съм почнал да се чистя около гърдите, но мислех, че ще е много по осезаем ефекта от него, но Уви !! не е.Сигорно и диетата не ми е най-изпипана, но това е друга тема.Няма да вземам втора кутия, мисля да мина на Л-карнитин за още един месец.Файъра на 5-6 ден го усетих с повишаването на темперетурата, но това беше сам един ден и един ден с трудно заспиване, това беше.На прием 2х2 съм.
24.07.08
10:44
Привет!
Аз чистя с кленбурексин и съм страшно доволен от резултатите.Много вдига температурата на тялото и ускорено гори мазнините.Приятно учуден съм! :)
Храненето ми е 3 дни НВД с въглехидрати само на закуска и обяд (и то много ограничени) и 1 ден зареждане с въглехидрати с нисък и среден глекемичен индекс.Кръшове гледам да не правя.От 2 седмици чистя и вече съм свалил 4 кг. (което всъщност ми е достатъчно,тъй като нямам много мазнини).Мисля постепенно да мина към РБД след като вече достигнах до желаната форма :)
24.07.08
14:56
Сега може да звучи като изцепка, но аз чистя с: йохимбе + кофеин + зелен чай + л-карнитин вечер (демек когато правя кардио), а сутрин със силовите тренировки (всеки втори ден) набивам креатин и глутамин. Резултатите ми харесват честно да си призная - от месец и половина се “чистя”, намалил съм талията, стегнал съм се, а и обиколката на ръката не е така малка като преди.
Всеки ден правя 30мин. кардио, през ден нормален фитнес в зала, диетата е НВД (като всичко което ям през 6те дни са пилешко, домати (и краставици), сирене, яйца и протеин, а през 7мия наблягам на картофите).
Поздрави
Чистя от 10-тина дена някаде...Единствено здрава диета и Л-Карнитин+30 минути кардио.Свалил съм около 4-5 кг.Талията взе да изтънява(около 4 сантима е паднала),тук таме взеха да идват някви признаци на преса :).Мисля да сваля още 5-7 кг.
На всеки 5ти ден зареждам стабилно с въглехидрати.
Аз вече карам трета седмица на Green tea diet + l carnitine + yohimbe + рибено масло. Естествено съм и на НВД с един разтоварващ ден в седмицата. Засега съм свалил около 2-3 кг като гледам предимно от корема - определено съм намалил любовните дръжки. Предполагам ако всичко върви по план до края на август и преста трябва да се покаже ;). Имам 3 тренировъчни дни в седмицата по програма Пуш/Пул и 3 дни кардио + корем
Ефедрин + Йохимбин .... хаха, майтапа настрани, aз съм доволен от 2те изпити опаковки Fyre.
Въпреки, че не можах да завърша “чистенето” с FYRE (поради здравословни причини, нямащи нищо общо с продукта) мога да кажа, че добре ми се отрази. Хранителния ми режим бе въглехидратна ротация по схема 1x2x3x4. Пиех го 2 пъти на ден по 2 капс., в комбинация с LIPO TRIM на NOW. Сутрин и привечер преди тренировка. Нямах никакъв проблем със съня, въпреки късния прием. Тренировки 6 пъти седмично, които включваха силова+ кардио или самостоятелно кардио. Огромен прилив на енергия, но като отрицателно качество бих посочила прекалено силното намаляване на апетита, което на моменти бе на ръба да ми провали хранителния план.
С две думи положителен глас за FYRE.
24.07.08
18:59
Аз също пробвам FYRE в момента. Пия него плюс глутамин. Хранителният ми режим върти всички макронутриенти, тренировките са 6 пъти седмично-2 силови+HIIT, 2 интензивно краткотрайно кардио, 2 силови комплекси+нормално кардио. От FYRE-много енергия, в първите няколко дни топли вълни проблеми при заспиване. По-нататък нещата си влязоха в релси, но също намирам притъпяването на апетита за критично. На 2х2 съм. Ефект има, не е потресаващ, но имам многто малко мазнини и го ползвам по-скоро за стресиране. Просто искам да видя до къде мога да реално да стигна като релеф без да прибягвам до трикове.