хранене по време на работа

23.07.08
18:07

Здравейте, наскоро започнах работа и нямам време да се храня както преди.Искам да попитам, мога ли да заместя едно от храненията с протеинова вафла?

Да, съвсем спокойно.

NE

23.07.08
21:09

Дам,идеално даже.Мисля да го направя същото като хода на даскало.Може да е малко по-скъпо,но поне знаеш кво ядеш. :)

FZ

24.07.08
09:07

казано от dancho на 23.07.08, 18:07:

Здравейте, наскоро започнах работа и нямам време да се храня както преди.Искам да попитам, мога ли да заместя едно от храненията с протеинова вафла?

Да

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 24.07.08 09:07.

24.07.08
11:24

Може вафли, може да си раздрусваш доза протеинче или гейнер.

AL

24.07.08
11:29

По време на работа аз лично си нося по два сандвича с пуешко месо и аминки.

Мнението беше редактирано от ale на 24.07.08 11:30.

FZ

24.07.08
11:29

казано от Стоянчо на 24.07.08, 11:24:

Може вафли, може да си раздрусваш доза протеинче или гейнер.

Или някой заместител на хранене , доста фирми предлагат такива .

NA

24.07.08
12:36

Предвид на факта, че в протеиновите вафли, както и в множество други преработени храни се съдържат голямо количество най-разнообразни химикали, правещи изделието годно за консумация, моето мнение е, че е по-добре да си носиш от вкъщи по възможност домашно приготвена храна, плодове, мляко. Аз лично така правя напоследък.

24.07.08
20:25

Според мен е повече от удачно.Вземи качество,това най вече.Тогава вече,ще си сигурен,че ядеш в пъти по-добро от някой сандвич или мазен дюнер,приготвен набързо и претендиращ за добра храна.

СБ

25.07.08
06:12

Протеинови вафли - ТВЪРДО “НЕ” (това за мен си е суб-продукт които е произведен от “каквото е останало най-накрая след производството на хранителните добавки” и съдържанието на натрий е офф дъ рууф,... абе нямам думи
Протеинова Матрица - ТВЪРДО “ДА”
Сандвич с никомазнинен източник  Месо с умерено съдържание на натрий (Пуешко, Пилешко, Телешко). Може да добавиш и някакъв зеленчук към него (Домат, Краставица, Дори кълцана лютеница) - ТВЪРДО “ДА”
Салата със зеленчуци и крутони за вкус с някакъв месен дели продукт. За вкус ябълков оцет и зехтин (ако не можеш без олио). Никаква СОЛ - ТВЪРДО “ДА”

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 25.07.08 09:22.

FZ

25.07.08
09:13

казано от silabg.com на 25.07.08, 06:12:

Протеинови вафли - ТВЪРДО “НЕ” (това за мен си е суб-продукт които е произведен от “каквото е останало най-накрая след производството на хранителните добавки” и съдържанието на натрий,... абе нямам думи

Това е интересно ;-)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 25.07.08 09:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1