Дневника на Drago - Gakic & Leukic feel the POWER

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.07.08
13:38

Драго за тези 6 седмици преобрази тялото си! По-полека с критиките! :) Висок е да, но сам да каже и в каква изходна форма бе! ;)

Мнението беше редактирано от Питона на 24.07.08 13:40.

FZ

24.07.08
14:18

казано от Питона на 24.07.08, 13:38:

Драго за тези 6 седмици преобрази тялото си! По-полека с критиките! :) Висок е да, но сам да каже и в каква изходна форма бе! ;)

Това че е висок не е много хубаво защото ще му бъде по -трудничко да натрупа маса и да си личи .

24.07.08
15:54

Спор няма, но волята му е битер от моята ;) За което го поздравявам! Все пак е в началото! Всичко е до време ... ;)

24.07.08
16:09

За 6 седмици това което е постогнал си е направо чудо. Поздрави за успеха и продължавай в същия дух...

BU

24.07.08
19:13

Евала, ако наистина е за 6 седмици... А вече си заприличал на сериозно трениращ. ;) carry on!

24.07.08
19:38

Да доуточня, започнах края на март но тогава бях с шкембе на което и баща ми се подиграваше, просто се бях занемарил доста. Та от тогава насам съм смъкнал само 2 кг. преди 6 седмици започнах по програма на Белчо /3 седмици преди това бях на друга негова програма, по това време и се запознахме/ тогава освен, че се бях поприбрал по нищо не личеше, че тренирам. Ако погледнете началото на блога ще видите мерките ми в началото на 6-е седмици. Да висок съм 192-193см но това го смятам само и единствено за предимство, защото ако съм упорит и се трудя рано или късно ще направя маса / а гена го имам вярвайте ми ! / да му мислят тия които са 160-170 и изглеждат много нацепени на тях доста тренировки ще им трябва да стигнат моя ръст ;)
Относно краката тренирам си ги хора и на живо изглеждат по едрички според мен тренировките за гръб и крака са най-ползотворните.
В тоя ред на мисли вторник тренирах крака и днес четвъртък не мога да ходя от болки :(

Ще опитам да намеря снимки от преди да започна да тренирам, стига да не ме обвините, че показвам чужди снимки :)

24.07.08
22:18

казано от Bushwacker на 24.07.08, 19:13:

Евала, ако наистина е за 6 седмици... А вече си заприличал на сериозно трениращ. ;) carry on!

Тука пръст имам аз :) Който не вярваше, сега да си отвори очите и да гледа, да спре да чете! Разбира се, на Драго му бе избрано и най-доброто, предлагано на Бг пазара от към суплиментарен план! Не е гладувал, не е стоял жаден, не се е заговарял по жените, с изключение на секретарката ми, ама айде, полага му се :)
Наистина завидни резултати, а аз ще му помогна на този ръст да стане 100 кг чиста маса!

NI

24.07.08
22:36

казано от FZKTWGS на 24.07.08, 09:10:

казано от Драго на 23.07.08, 15:32:

Както обещах ето ги и снимките :)
http://www.bb-team.org/gallery/119672/

от тази седмица почвам с white flood и green magnitude и чакам да ми дойде halodrol-a .
Ще се нацепваме яко ;)

Драго още бая маса ти трябва , наблегни и на краката !
Колко си висок , изглеждаш ми висок ?

Бая маса,сигурен съм че е с 15 кила над теб,така че не му давай зор да качва,изглежда много добре,още повече,че е 192 висок.Най ме дразнят тапите по 165-170 дето са 60 кила и са мислят за здрави,за мъж е отвратително да е толквоа нисък.Така че 60-килограмовите експерти не му давайте съвети,има кой да му ги дава.

FZ

25.07.08
09:19

казано от Драго на 24.07.08, 19:38:

Ще опитам да намеря снимки от преди да започна да тренирам, стига да не ме обвините, че показвам чужди снимки :)

Ще бъде интересно да се види какво е било преди и как си сега ?

Nikito 1 , здравей приятелю , как си от бая време не съм те виждал във форума ?
Този пост с цел заяждене с батко ти ли е а ? Долавям някаква агресия от твоя страна
И ако обичаш другия път не се изказвай неподготвен !

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 25.07.08 09:20.

NI

25.07.08
11:54

казано от FZKTWGS на 25.07.08, 09:19:

казано от Драго на 24.07.08, 19:38:

Ще бъде интересно да се види какво е било преди и как си сега ?

Nikito 1 , здравей приятелю , как си от бая време не съм те виждал във форума ?
Този пост с цел заяждене с батко ти ли е а ? Долавям някаква агресия от твоя страна
И ако обичаш другия път не се изказвай неподготвен !

Просто казах,че е по тежък,защото е по-висок от теб доста предполагам.Иначе говорих за тъпаците дето са по 60 кила и дават мннеия как човек да расте на килограми,смешно е.

02.08.08
15:39

Снимка от преди е намерена трябва да се сканира.
Межудвременно ще си дам 3-4 дни почивка зареждам с малко повече въглехидрати и започвам с халодрол. В момента съм с 2 продукта на Controlled Labs.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1