21.07.08
19:14
Значи вече имам 5 месеца стаж в залата и мисля за протеини ако може да ми препорачате до 80 лева нещо добро не евтино дето да е боклук но ако може и не много скапо ;).92 набор съм 1,75 - 70-71 килограма преди да почна бях 56кг.Та ако може да ми препорачате нещо ще съм много благадарен :)
Еми...Ти в момента според мен имаш добра физика.Ако пораснеш ще е добре да зимаш протеин..Но като за начало земи някои WHEY.Момчетата там ще ти помогнат,защото на тебе главно аминокиселини ти трябват в момента,не толкова протеин. =)
25.07.08
09:31
На 5 месеца стаж и с такъв добър прогрес, абсолютно нищо не ти трябва. Продължавай само така! :)
Още можеш да караш на добра и богата на белтъчини храна. Ако усещаш, че не става - западните суроватъчни протеини вървят по ок.60лв. за килограм.
06.08.08
12:32
казано от Borko на 25.07.08, 07:19:
Еми...Ти в момента според мен имаш добра физика.Ако пораснеш ще е добре да зимаш протеин..Но като за начало земи някои WHEY.Момчетата там ще ти помогнат,защото на тебе главно аминокиселини ти трябват в момента,не толкова протеин. =)
не разбрах точно какво имаш предвид но протеина се състои от аминокиселини,тоест е едно и също
06.08.08
12:41
казано от WessVall на 21.07.08, 19:14:
Значи вече имам 5 месеца стаж в залата и мисля за протеини ако може да ми препорачате до 80 лева нещо добро не евтино дето да е боклук но ако може и не много скапо ;).92 набор съм 1,75 - 70-71 килограма преди да почна бях 56кг.Та ако може да ми препорачате нещо ще съм много благадарен :)
щом имат ефект тези тренировъчни програми и хранителни режими продължавай така и когато не виждаш прогрес тогава започни да приемаш протеин.Качил си 15кг за 5месеца,средно по 3кг на месец,което е добре стига да са повече мускулна отколкото мастна тъкан.За протеин бих ти препоръчал nectar и matrix на фирма syntrax
Мнението беше редактирано от Ивайло Стайков на 06.08.08 12:42.
29.08.08
11:15
Според мен е по добре да пробваш със амино киселини...тъй като те са основната градивна частица на протеина и мисля че ефекта ще е по-добър.И освен това ще те изчистят допълнително.Вече ти трябва да си прецениш дали ще са с разклонена верига.