Проблем

25.07.08
07:19

Това ми е режима
Сутрин 8ч. 10мл. течен Л-карнитин->джогинг 15мин.
към 10/10:30 3 сварени белтъка и 1ч. 0.1% прясно мляко с съроватъчен протеин
13ч. печено пилешко филе(150гр.) с 1/2 домат и 1 белтък
следобед 1 кофичка кисело мляко(0.1%) и плодове
вечер боб/леща/риба на скара

Всъщност незнам дали се дължи на него, вече съм с него 1месец. Напоследък взе по често да ми причернява, например съм седнал за по-продължително време или като ставам от сън, и самото причерняване стана по-продължително, а това което ме притесни стана преди малко, станах от леглото и след 30сек така силно ми причерня, че усещах как се треса целия и едвам се задържах на краката си. И при положение, че ще махна банани/пъпеши/праскови кажете какво да сложа защото усещам че трябват въглехидрати, например 50-100гр стафиди сутринта?

25.07.08
07:49

не си дал никакви данни за себе си, но по принцип -
1.не виждам въглехидрати в менюто - вкарай сутрин овесени ядки, ориз ...
2. храната е много малко като цяло.
3.белтъчините също са много малко
4.мазнини никакви не виждам
5.боба и лещата ги сложи по към обед - вечеря само месо и салатка
като цяло с толкова малко храна, не само ще ти причернява, ами ще изчезнеш от глад сигурно

25.07.08
08:16

Благодаря за съвета, но аз не съм се чувствал гладен, но все пак ще те послушам :)

25.07.08
09:03

Дай данни за себе си!

25.07.08
14:16

НВД-то не е хубаво да продължава повече от месец.Има такива случаи,но това е рядко.Без въглехидрати не може.Ако ще има някакви,то е по-добре да са комплексни.Стафиди,вкарай да.Овесени ядки ти е писал човека,тва е задължетелната закуска.Само 1 белтък ми е непонятно защо си сложил,при положение,че ако не ядеш жълтъка,тряа да хапваш поне 4-5 на ден.От плодовете се спри на бананите.Др. са ти за кеф.Колкото до ориза,хлаба и всичко останало високо въглехидратно...Ако ще ядеш някои от тях,а си на НВД ги сложи като 2ра закуска или обяд,вечер не яж трудно смилаема храна,а само високобелтъчни,като месце,а към него - салатка.Що се отнася до мазнините,слагай зехтинец в салатата,няма да сбъркаш.Давай си и почивка,не знам какъв е тренировъчния ти сплит,но въпреки това,да почива,всеки има нужда.По-здрави. ;)

Мнението беше редактирано от Black_master на 25.07.08 14:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1