25.07.08
07:07
Преди време Даниел от Гаспари (ако не ме лъж паметта) беше дал линк към тема в bb.com относно предстоящ продукт (Progenex) на “митичния” в средите на суплементите Dr. Scott Connely. Според предварителната информация, Progenex трябва да е революционен продукт който, ако съм разбрал правилно, по същество представлява изолирана много малка частица от суроватъчен хидролизат, която има уникално биологично влияние в/у мускула. Има и други необичайни неща свързани с този продукт като това, че трябва около приема му да се избягва... протеина. Скоро видях, че продукта вече е на пазара и няколко човека са си го закупили и го тестват. Ако ви е интересно - ето линка към темата. На мен би ми било интересно да чуя компетентни мнения от съфорумци по въпроса. :)
25.07.08
08:33
Ми доколкото “хвърлих” бегъл поглед на темата във форума на бб.ком ми направи впечатления че Патрик Арнолд не се изказва доста ласкаво за продукта-като го нарич просто претеин.Доста му е солена цената за просто протеин !!!
Bobbi,
я хвърли още един поглед, Патрик Арнолд е първия тестър и застава твърдо зад продукта, даже е предложил на Конъли той да го дистрибутира. Виж последните няколко страници, там са личните му впечатления.
25.07.08
13:21
Да, така е !! Грешката е моя, видях че един вече го пие и ще съблдавам за резултатите от приеама на добавките.
25.07.08
14:29
Да. продуктите на Progenex са много добри. Свързахме се с компанията преди време, но за съжеление не работят за сега с дистрибутори.