какво ще кажете за физиката на Mадона?

28.06.08
18:02

дали е истинска на клипа с джъстин или е играл фото шоп?

Темата беше редактирана от Владимир Недков на 04.07.08 13:14.

28.06.08
19:30

Не вярвам на всичките и клипове да играе фотошоп, а и всеки знае за тялото на Мадона..

А дали не е  играл някой златен скалпел.

ВН

29.06.08
14:27

Естествено че е играл, но скалпела не може да й даде тази мускулна маса. Неговата роля е да опъне кожата, а подкожните мазнини се поддържат от диетата й, както и от нечовешките й тренировки заслуга, за които има личният й треньор.

ПП: Това е от книгата й, от тогава трябва да са минали към 15 години, а тя е все във форма. Отдавам го и на системните тренировки.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 29.06.08 18:09.

Е тя си беше ячка от едно време... Няма чак некви страшни плочки, но винаги е била стегната и е тренирала едно или друго.
Фитнес, пилатес, още не знам си какво, имаше личен треньор, даже за него се жени и имаше дете ако не греша. Не знам дали тя не беше пуснала първата въобще “звездна” касета с тренировка - имам някакви такива спомени.
Така че няма какво да се чудите, и даже може и да е без скалпел - тя е “от нашите”. :)

29.06.08
17:43

казано от Владимир Недков на 29.06.08, 14:27:

Естествено че е играл, но скалпела не може да й даде тази мускулна маса. Неговата роля е да опъне кожата, а подкожните мазнини се поддържат от диетата й, както и от нечовешките й тренировки заслуга, за които има личният й треньор.

GH - основна заслуга! Сам каза описанието на неговото действие:

1) активна мускулна маса, добре сепарирана!
2) нисък % подкожна мазнина

FZ

30.06.08
08:44

казано от stela на 28.06.08, 18:02:

Мадона от години практикува различни видове спорт , и спазва хранителни режими така ,че не ми се вярва да е играл фото шоп.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 30.06.08 08:45.

30.06.08
14:20

За 50 годишно “бабе” изглежда много добре макар и с повече мускул.

30.06.08
14:53

И аз съм на мнението на Питона за Соматотропина. Няма вариант да не боцка баба ти Мадона по 5 - 10 единици на ден :)

ВН

30.06.08
15:41

Сега ще кажете, че и Баба Лили взима и ще ме утрепате :) ...

Всичко туй е много добро, ама СТХ се използва за лечение на андропаузата, т.е. при мъже, доколкото съм чувал аз. При жени ефектът ще е обратен, защото проблемите при тях идват от крайно, под критично намалените нива на тестостерон, а СТХ допълнително инхибира тестостерона, а инсулинът пък направо го блокира! При това жените имат никакъв растеж и увеличено разграждане на костите - те са доста по - зле от мъжа в това отношение... Съответно най - доброто, което може да им донесе СТХ е май акромегалия.
Освен ако Мадона не прави некви цикли СТХ + Инсулин + Тестостерон... Ама не ми се вярва. А и според мен подмладяващият ефект на СТХ е силно баснословен и малко верен. Чували сме за него, говорят го по залите, ама... Става за терапия при мъже около 50-те...

03.07.08
05:20

казано от stela на 28.06.08, 18:02:

Защо мислиш, че е задължително да играе нещо си?! Мадона открай време си е мускулеста. Само цици си е добавила, ама то няма как да не си добави :cheese:
пп: Името Мадона се пише с ГЛАВНО М!

Мнението беше редактирано от Winnie на 03.07.08 05:29.

04.07.08
10:49

Мисля че си има цици... спомни си по-стари нейни клипове като “Вог” например- Иначе не съм й голям фен като певица, но като пласиране в музикалния шоу бизнес - шапка й свалям. А като тяло - адски ми харесва! Жалко че тук жените на нейната възраст в масов аспект не взимат пример.

07.07.08
14:11

През по-голямата част от клипа е в кожени дрехи а в останалата част където е по-разголена е двойничка :) Да не мислите че Джъстин Т. ще се целува с бабички :-)

FZ

07.07.08
14:45

казано от Vasko на 07.07.08, 14:11:

През по-голямата част от клипа е в кожени дрехи а в останалата част където е по-разголена е двойничка :) Да не мислите че Джъстин Т. ще се целува с бабички :-)

За шоубизнеса всичко правят те ,  :)  абе да ти кажа хич не мяса на бабичка  ;-)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.07.08 14:50.

08.07.08
06:55

Абе няма какво да увъртаме - въпрос към дамите: а ще ли ви се на нейнат възраст да изглеждате така? Моят отговор е категорично “да”! И Баба Тина не е за подценяване, ама баба Лили - е това вече е  прекалено и супер неестествено. То за всяко нещо трябва мяра, достойнство и адекватност - поне според мен.

Ще кажа “Поздравления!” независимо как го е постигнала и постига.

25.07.08
17:46

Дали е “играл фотошоп”?А е то всички взеха да викат играл е фотошоп за всичко без да си имат представа за какво по дяволите е шибаната програма

25.07.08
17:50

по скоро Adobe Premiere :-D

21.08.08
14:46

казано от Vasko на 07.07.08, 14:11:

в останалата част където е по-разголена е двойничка :) Да не мислите че Джъстин Т. ще се целува с бабички :-)

хахахахах, хахахахаха, ох!
Мадона се занимава от дете с танци. Не знам да има измислена такава интервенция, която да  създава мускулна маса.

22.08.08
06:26

za neinata vazrast e izkluchitelana da i zavijda chovek

08.09.08
08:57

На мен лично въобще не ми харесва тялото й. С цялата тази мускулна маса е изгубила женствеността си. ЛИЧНО МНЕНИЕ

12.09.08
12:51

Мадона е страхотна и е жена, която остарява красиво и достойно.
Да, тялото и доста мускулесто, но на тия години за да имаш стегнато тяло и да не рязвяваш увиснали трицепси, трябва да качиш мускулна маса и да изчистиш мазнините. Да тренираш редовно и да се храниш правилно.
Евала и правя за това, че поддържа физически тялото си и не се е превърнала в пластично- хирургичен клонинг /какъвто е Лили Иванова например- не отричам таланта и, но вида и за мен е пълна гротеска/. Мадона със сигурност има и пластични операции, но са много премерени и не се натрапват.
Винаги съм имала усещането, че тя е човек с желязна воля и дисциплина. Може би и затова е толкова години на върха. Много ме кефи, радвам и се.

12.09.08
13:17

може и да има някаква намеса, но едва ли е в голяма степен- все пак говорим за мадона

07.05.09
21:19

аз съм я виждала на живо - истинска е

въпреки, че изглежда някак “прекалено” - мен ме кефи

аз държа много на женствеността, комбинирана със сила и релеф, тонус, но.....ако трябва да избирам между - “дроб” и “хипер мускул” - ще избера второто ;))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1