дневникът на MAiK

Темата е заключена.
MA

26.07.08
04:17

ЗДРАВЕИТЕ !! когато започнах да тренирам бях 49 кила 168-9 висок !!! сега сам 65 килограма бях стигнал 70 зимата и съм висок 173-4 !!! имам много прекъсвания и заради това за 2 години не съм постигнал много !!! тренирам без химия и добавки !!! само рядко амино и протеин :) като започнах в залата незнаех какво  да правя и обикалях залата правя кот ми скимне така 2 месеца :)после пренирах по програмата 1. ден гърди 2. гръб 3. почивка 4 рамо и ръце 5 почивка !!! крака трапец и предмишница не тренирах ::) смешна работа. Сега сам 65 кила и сам доста по релефен от зимата когато бях 70 !!! общо взето за тея 2 години имах много прекъсвания и тренирах несериозно но силата ми нарастваше ,масата доста по бавно !!!

Силовите ми постижения за сега са :
1.лежанка лег 85 кг x 8 повторения чисти .За единично не сам се мерил но предполагам кам 100 ще бутна веднъж
2.сгъване за бицепс с дъмбел от седеж 21кг x 8 повторения . 29 кг дъмбел x 1 повторение  щях да се наакам :) но стана чисто
3.сгъване за бицепс от стоеж с щанга 46 кг x 8 повторения . за 1 път не сам пробвал предполагам 60 някаде
4. набирания до отказ пълна амплитуда  с широк хват пред гърди 20 с собствено тегло но мисля че ще мога и повече !! а и мога да се набера 1 път на една ръка за което супер се кефя !!! не сам виждал някои в залата да го може
5.придърпване на скрипец с тесен хват 80 кила x 8 чисти  . макс съм дърпал 100 x 2 няма повече плочки в магазина
6.дърпане на дъмбел за гръб 35кг 8 пъти. за веднъж не сам опитвал
7.крака и мъртва тяга и клекове не прая и не мога да кажа точно ! но карам колело от време на време:) и плувам пак когато ми скимне
СЕГАШНАТА
ПРОГРАМА : http://www.bb-team.org/workout/1290/    като от тая програма не тренирам толкова корема ,не тренирам въобще трапец ! а крака и прасец мн рядко

MA

26.07.08
04:21

извиняваите за хауса в поста ми !!! но ме мързи да пиша повече ако ви интерва нещо питаите :)

MA

26.07.08
04:39

мерките ми : тегло 65 без дрехи/височина: 173 някаде / бицепс : 37.5 см/предмишница 30см / талия 75(зимата беше 84)/китка 17 см/прасец 37/и др

Мнението беше редактирано от MAiK на 26.07.08 04:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1