Въпроси за Програма с Winstrol

Темата е заключена.

28.07.08
04:34

От една година горе доло тренирам бях бая пълен, но отслабнах сега съм си добре,
самоче имам малко коремче и не си харесвам задника :) малко по големи са от колкото искам и
искам да ги изчистя напълно. Гърдите ми, рацете краката другото ми е чисто, само скапания корем имам малко по него...
Правих някъв цикал с л-карнитин.
Но каквото и да зимам се си седя на 1 килограми и няма никакъв ефект(не съм спирал тренировки ала бала се си трениркам)
Препоръчаха ми да взема Winstrol и ми казаха че той имал добър ефек за чистене.
казаха ми че в българия няма качествен Winstrol, затова мисля
да си поръчам от амрика...
Мисля да почна програма с Winstrol искам да питам:
1) какви са страничните ефекти (това е най-важното което питам), влиае ли на хормона ала бала, тука за този въпрос ще помоля доста подобно да ми кажете,че се притеснявам да не ми стане нещо тегаво, после цял живот да съжалявам...
2) колко време да е програмата и как да го приемам
3) каква диета да спазвам
4) 17 години съм 1.80 съм някъде тежа 80-83 кила (варират) до сега не съм се бозил с нищо ^^
5) целта ми е да се изичистя всичко и да съм супер релефен, имам си муслкочета, обаче върхо тях имам към 5-6 кила мазнинки дето
искам да махна, да ми се покажат плочките дето са ми доло под мазнината и така горе доло схванахте ква е целта ми.
Парите не ме интересуват много много, дори и да е по скъп, важното е да има добър ефект, а и неискам примерно да ми опада косата и т.н. :)

Мерси на тези които ми помогнат :)

Темата беше редактирана от Петко К на 28.07.08 08:55.

28.07.08
05:28

Като за начало в този форум не се коментират стероиди, а според мен изобщо не са ти необходими за целта ти.Направи една свесна диета, започни хранене и щом имаш възможност да отделиш за добавки ползвай един л карнитин, който ще ти свърши много добра работа.За 2-3 месеца сериозна работа и спазване на режима ще изчистиш без да се тъпчеш с боклуци.

28.07.08
05:33

Тук хората не обсъждат такива препарати, така че има вероятност да ти локнат темата. Единственото което мога да ти кажа по първите 2 въпроса е - на твоите години, стаж и физически данни бих казал, че е прекалено рано да се оглеждаш за такива неща, ти даже от добавки нямаш нужда. Сваляне на корем и дупе с химия? 5-6 килограма в повече и веднага на зоба? Защо? Това е пълно безумие. Ти 2-3 килограма ще свалиш ударно само да си оправиш храненето ( третия въпрос ме навежда на мисълта, че то не е на ниво изобщо). Хващай железата сериозно и почети разделите за хранене - това е оптималното решение за теб.
И не че ти се бъркам, ама от мерките и аватара си мисля, че е по-добре да се потрудиш за още килограми, вместо за цепене, ама ти си знаеш.

Мнението беше редактирано от G33K на 28.07.08 05:33.

28.07.08
05:40

Много бъркаш, ако си мислиш, че има стероид, който сам по себе си да “чисти”. Бил той и винстрол. Повече няма какво да ти кажа, защото дори коментирането в такива теми е забранено от правилата на форума.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1