Проблем с покачването на тегло :(:(:(

Б;

28.07.08
10:29

Здравейте :)
Нов съм във форума и нямам много време да го преглеждам.
Ако може да ми отговорите на въпросите или да ми дадете линк към теми.
Към въпросите:

Значи,искам да дигна кила но каквото и да ям и в колкото количества все няма никаква полза :S

-Висок съм 168см.
-Тежа 47кила...;[
-На 15 години съм (93 набор)
-Обиколка на китка:15см
-Обиколка на глезен:20см
-Спортувам да:ФУТБОЛ (сега нямам тренировки и през деня сам в нас,към 5-6 излизам да поритам)
-До сега не сам спазвл хранителни режими...
-Рядко боледувам....
-Не одобрявам употребата на спортни добавки..
-Желая да покача маса и да се оформя(а не като скелет) колкото време е нужно...

Ям доста от важните храни: Месо,ориз,картофи,млечни продукти,хляб .....
Благодаря на отзовалите се с помощ :)

28.07.08
12:29

И аз съм нов но според мен,трябва още да почетеш а и мисля че обиколката на китката не е мн важна за качването на кг.Впрочем ти даже не спомена че се занимаваш с фитнес,а само с футбол и ядене особено в подрастващия ти организъм (15 години) не мисля че ще качиш кг. :)

GO

28.07.08
12:43

бобка, струва ми се ,че не е задължително да спираш с футбола ,но мини на ВВД и ще имаш задължителен резултат.

Мнението беше редактирано от go6eca на 28.07.08 12:51.

Б;

28.07.08
12:55

ми мислил съм да започна да се занимавам с фитнес,но съм чувал че той пречи на разтежа,а все пак един футболист не е за предпочитане да е нисък... :(:((:(

28.07.08
13:16

Еми аз ако не бъркам този форум е за фитнес и бодибилдинг?А до въпроса за растежа личното ми мнение (базирано на личен опит и допитване до по- “знаещите”) е че фитнеса не вреди на растежа...просто няма да правиш клекове (които също вредат мн малко на растежа),но ако решиш да се занимаваш с фитнес почети малко от статиите и форума на сайта.

28.07.08
14:24

Колко време е нужно ли?Ами 3-4 години.Яж много.Стани свиня.После ще чистиш мазнините.Краката са добре,ръцете ти изостават.Вземи два дъмбела и прави концентрично и чуково.И от лег като френското сгъване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1