Metallica в София , стадион Васил Левски 25 юли , Някой ще ходи ли ?

Прескочи до:

13.02.08
19:42

Днес се потвърди хубавата новина която се носи от 1 месец , а именно че МЕТАЛИКА ще бъдат на стадион Васил Левски на 25 юли !!!
Има ли тук хора които харесват тази група , освен мен ,  и ще ходят ?

http://www.metallica.com/page.asp?id=13367 - инфо , цени

14.02.08
04:26

Може би аз ще дойда, но има доста време и не знам как ще се развият нещата дотогава. А преди това, задължително ще ида на концерта на Камелот - 18.04.

14.02.08
06:33

Ministry, 12 Юли, Зала “Христо Ботев”

Част от последното им  :-S турне  “See Ya LaTour”

Мнението беше редактирано от vlade на 14.02.08 06:34.

14.02.08
07:16

бих отишъл, но .... далеч ми е, а и съм на работа

14.02.08
09:02

Тъкмо си мислех че само аз ги слушам ...
Winnie - то време има но до тогава билети няма да останат за хубавите места :) . Продажбата почва на 16 този месец .
FRANKO1 - кофти е за хората от другия край на наща родина . Какво работиш та си в петък вечерта на работа  ?

14.02.08
09:58

Аз също бих отишъл, защото много им се кефя, но тогава ще съм във Варна и най-вероянтно също на работа ;)
А и не знаем колко ще струват билетите :)

14.02.08
10:38

казано от GH0$T на 14.02.08, 09:02:

Winnie - то време има но до тогава билети няма да останат за хубавите места :) . Продажбата почва на 16 този месец .
FRANKO1 - кофти е за хората от другия край на наща родина . Какво работиш та си в петък вечерта на работа  ?

Да, верно, че трябва по-навреме да се купят, ще взема :)
Франко, не е много далеч...

14.02.08
10:46

Аз мисля да ги взема от нет-а за по лесно . Надявам се да се докопам до билети за пред сцената :) .
Владо то и аз тогава ще съм на работа ( а дано и това лято да има къде) , но се пак е петък вечерта от 9 концерта .
едит: билетите се продават от утре (15.02)  на www.eventim.bg

Мнението беше редактирано от GH0$T на 14.02.08 11:40.

Там съм, разбира се. Доколкото разбрах и Manowar ще идват пак в каварна..... остава и Nightwish да се наканят да дойдат и ще е перфектно ;)

14.02.08
13:14

управител съм на автосервиз и понеделник и петък са ми най-натоварените дни.да не говоря, че лятото е пълна лудница

14.02.08
16:02

Мдааа чудно е как хората се сещат точно тогава че колата има нужда от нещо ...
Ще се радва да успееш за концерта :) .

Христо -  аз пък се кръстя за Корн и АС/ДС ( ма те май вече не правят концерти) и Мейдън да дойдат пак :) .

15.02.08
06:40

Winnie - то време има но до тогава билети няма да останат за хубавите места :) .

Ако е като на Maiden, там половината хора с билети за тревата, след началото на концерта минаха една бариерка напред та точно пред сцената :) . Така че ако е същата история може и по-нататъка да се вземат билети( тамън ще се сръчкаме повече хората и ще стане шоу :) ) .

На Мейдън така и няма да им простя , че не изпяха No More Lies…. ще им простя евентуално ако дойдат пак, за да го изпеят. Иначе и аз бих се израдвал на AC/DC, и Black Sabbath (при условие, че са с Dio) не бих отказал.

15.02.08
12:22

казано от Христо Пиянков на 15.02.08, 07:35:

На Мейдън така и няма да им простя , че не изпяха No More Lies…. ще им простя евентуално ако дойдат пак, за да го изпеят. Иначе и аз бих се израдвал на AC/DC, и Black Sabbath (при условие, че са с Dio) не бих отказал.

Ми те Sabbath дойдоха точно както ги искаш - Heaven And Hell, това лято нали бяха в Каварна(заедно с Manowar :) )

15.02.08
13:20

казано от Cherniq_Konan на 15.02.08, 12:22:

Ми те Sabbath дойдоха точно както ги искаш - Heaven And Hell, това лято нали бяха в Каварна(заедно с Manowar :) )

Бяха, пяха предния ден или след тях...Мен много ме беше яд, че не можах да ида на Войните, и за “награда” баща ми ме заведе на Моторхеда, брей...по-глупав концерт не бях гледала. Нищо не беше като хората :coolcheese:

15.02.08
16:55

казано от Cherniq_Konan на 15.02.08, 06:40:

Winnie - то време има но до тогава билети няма да останат за хубавите места :) .

Ако е като на Maiden, там половината хора с билети за тревата, след началото на концерта минаха една бариерка напред та точно пред сцената :) . Така че ако е същата история може и по-нататъка да се вземат билети( тамън ще се сръчкаме повече хората и ще стане шоу :) ) .

Това не го схванах ... Демек тея дето са си купили билет по натам са се наместили по близо? Или просто са разширили 1-ва зона пред сцената до самата сцена за да пуснат още хора ?

Ахх защо бях толко глупав че пропилях 3 години с чалгий  :blank:

15.02.08
21:46

Там съм 100 % . Когато идваха в Пловдив ме прекараха приятелите и пропуснах , ама сега е невъзможно.
BTW Темата беше за Metallica.

Мнението беше редактирано от ASTOR на 15.02.08 21:50.

18.02.08
07:15

казано от GH0$T на 15.02.08, 16:55:

казано от Cherniq_Konan на 15.02.08, 06:40:

Това не го схванах ... Демек тея дето са си купили билет по натам са се наместили по близо? Или просто са разширили 1-ва зона пред сцената до самата сцена за да пуснат още хора ?

Ахх защо бях толко глупав че пропилях 3 години с чалгий  :blank:

Не, не са разширявали нищо, просто оградата дето разделяше пространството отпред пред сцената и другата част, дето се води на трева, беше малка и можеше да се прескочи и след началото на концерта беше лудница и който му се буташе си прескочи(по средата на стадиона нямаше никаква охрана :) ), а и преди това с един билет можеше да преминат и 100 човека от едната част в другата. Те проспуските(пунктовете) за по-предната част бяха отстрани на терена с тревата и като минеш с билет от 50 кинта просто после го подаваш на някой през оградката и той минава :) .

18.02.08
20:50

Там!!! Никът ми идва от една тяхна песен ;)

18.02.08
21:26

Брей , не очаквах толкоз хора да са почитатели на тази група :) . Положително изненадан съм!

Орион :) хубава песен .

Поздрав за всички с Sad But True !

19.02.08
06:50

Само като дойдат дано не дрънкат много глупости от тая простотия St. Anger, че това не се слуша :) .

19.02.08
21:11

Ами в интерес на истината сам песента St.Anger e яка от този албум.В интерес на истината всеки следващ албум отдалечаваше Metallica oт това което са с изключение на Черния албум.След това почна малко така да се каже падението.За симфонията да не говорим.

20.02.08
07:39

За това съм 100% съгласен, то черния май е “преломната” точка - як е, ама не точно като предишните :) . А след черния във всеки албум има яки песни песни(точно докато се стигне до последния, където само въпросната St. Anger може да се слуша и то и тя не е кой знае какво), но нямат нищо общо с предишните, в които кажи-речи слаба песен нямаше(особено личния ми фаворит Master-a :coolgrin: ) .

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 20.02.08 07:40.

20.02.08
16:50

Съгласен съм с вас . Мен ме запалиха точно първите албуми и си оставам верен на тях , всичко до Load е върха ( е тук там може да има нещо слабо но се пак ..) .

21.02.08
21:38

Абе откакто започнаха война с Напстър скапаха яко деа..един в клиника за алкохолици един на друга страна...

09.03.08
09:40

Там съм!

09.03.08
10:00

Да се похваля вече си имам билети и даже се оформихме компания която ще ходи  . Има ли някои които е с билети за 29ти блок ? Аз съм там .

13.03.08
13:47

И аз да се похваля- Ще ходя разбира се това са Металика все пак и билети имам за тях и за Kiss :)

14.03.08
06:55

Там съм! С тениска на Dream Theater! ;) :)

14.03.08
14:52

Това немога да си го представя :D . Какво ли ще се случи ако някои отиде с тениска на Линкин Парк :D .

16.03.08
17:43

казано от GH0$T на 14.03.08, 14:52:

Това немога да си го представя :D . Какво ли ще се случи ако някои отиде с тениска на Линкин Парк :D .

Ще се прибира гол :D

16.03.08
17:51

казано от Hvanatema на 16.03.08, 17:43:

казано от GH0$T на 14.03.08, 14:52:

Ще се прибира гол :D

Мисълта ми беше дали ще се прибере .. :)  Хайде стига толкоз офтопик ;)  .

10.04.08
11:16

аз като непоправим оптимист се надявам някой да си продава билета пред сцената.. :?
:D не че подклаждам спекулата, ама давам 20 кинта отгоре, за стимул :P

11.04.08
20:13

Аз вече си взех преди седмица билети за В сектора. А вече там какво ще стане не се знае.

12.04.08
18:27

Кои блок се пада В сектор ? http://www.metallica.com/ivergence/Image/Venue_Sofia.JPG

13.04.08
17:54

28-32

27.07.08
20:28

Концерта вече мина , еуфорията обаче още е на лице :) . Признайте си сега кой беше и кой пропусна :) . Аз бях и ако пак дойдат пак ще отида . Беше един добър концерт макар че ги нямаше някои мой любими песни - Devils Dance , The Memory Remains , Die Die my Darling & Harvester of Sorrow .

пп:сега имам зачервено гърло , не че се оплаквам , хваля се :D

28.07.08
06:44

Аз не успях да отида за съжаление, но догодина пак ще дойдат - то е ясно кой не му харесва тука ???!?  Секс, туризъм и мангизи. Бананова република ще ставаме 100%. Иначе КАК МОЖЕ БЕЗ HARVESTER ??!?!?! на мен ми е любимата.

28.07.08
08:15

казано от Purgatory на 28.07.08, 06:44:

Аз не успях да отида за съжаление, но догодина пак ще дойдат - то е ясно кой не му харесва тука ???!?  Секс, туризъм и мангизи. Бананова република ще ставаме 100%. Иначе КАК МОЖЕ БЕЗ HARVESTER ??!?!?! на мен ми е любимата.

Ей, много си изтървал! Концерта беше върхът, дори и без Harvester…
А Джеймс, въпреки годините си, е невероятно секси  :)  Баси, само дето не ревнах...

28.07.08
18:46

Има за какво да съжеляваш ...
Колежке да не си си хвърлила шортите :D .

28.07.08
19:42

казано от GH0$T на 28.07.08, 18:46:

Колежке да не си си хвърлила шортите :D .

Късах и хвърлях... %-P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1