С колко кг правите конценрираното сгъване за бицепс ?

07.01.05
18:30

Темата е модерирана от Mr_Muskul и vanisher
С колко кг правите концентрираното сгъване понеже съм чувал от топ професионалистите че с повече от 30 не са го правили, а аз в края на основния период с 37 го правех.Говориме за чисто сгъване не за размятане на тежести,за 8 повторения

07.01.05
18:37

Знам, че е хубаво упражнение, но доста рядко го правя. Последния път го правих с 20кг 6-7 повторения и още 2-3 с чийтинг.

07.01.05
23:05

Аз го правя с 21 кг 8 чисти , и почнах с 2 килограма на страна на дъмбела , не ми се вярва културисти да не правят с повече от 30 кила..., даже мисля че ще са им малко.

07.01.05
23:09

Аз го правя с 35 килограма 6пвт чисти сравнително
по-здрави

JI

08.01.05
00:14

Имате предвид дъмбели тея кг нали щото аз сас 30 го прая че и повече за 33 последния пат а имам малко сташ 4 5 месеца и сам на 15 ( а с тая тежест правя правилно ) за дъмбели става въпрос нали  :oops:

08.01.05
00:32

Естествено, че става въпрос за дъмбели. Концентрираното сгъване се прави или с дъмбел, или на скрипец. Но това не е най - доброто упражнение за тест на силата, според мен, пък и много зависи в какво състояние са ръцете ви, тоест, какви упражнения сте правили преди това. Не вярвам някой да започва с това упражнение. Аз съм слаб в ръцете, едвам сгънах дъмбела, дето го имам в къщи - 25 кг. Със 20 кг ще направя 8 чисти повторения, предполагам ;)

08.01.05
01:19

Аз в сяка тренировка за бицепс имам 2 серии концентритано(не първите де...)така че ...

08.01.05
01:24

[quote author=“JiVk0”]Имате предвид дъмбели тея кг нали щото аз сас 30 го прая че и повече за 33 последния пат а имам малко сташ 4 5 месеца и сам на 15 ( а с тая тежест правя правилно ) за дъмбели става въпрос нали  :oops:

Много бре. :) Колко см ти е ръката ако не е тайна? Иначе говорим за това упражнение.

08.01.05
01:29

Мисля, че човека имаше предвид щангата, като каза 30 кг ;) Макар че много двусмислено го е написал.

08.01.05
01:30

[quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“JiVk0”]Имате предвид дъмбели тея кг нали щото аз сас 30 го прая че и повече за 33 последния пат а имам малко сташ 4 5 месеца и сам на 15 ( а с тая тежест правя правилно ) за дъмбели става въпрос нали  :oops:

Много бре. :) Колко см ти е ръката ако не е тайна? Иначе говорим за това упражнение.

И аз се учудих много защото знам че е с малко стаж пък 33 може да си е мислил за друго упражнение

08.01.05
10:43

Абе не ми се вярва да са килограми за концентрирано , че то Джорджо прави с 4 кила повече

08.01.05
11:31

Присътвал съм на тренировка на един стар шампион по канадска борба. Не ме питайте как се казва защото забравих ,трябва да питам френдовете. Та той правеше концентрично апсолютно чисто с 55-60 клг. при лично тегло около 80. Сами преценете дали не изисква сила това упражнение. Иначе Аз си мисля ,че с 40 бих могъл да направя подобаваща серия.
по-здрави

08.01.05
11:38

Аз не го правя това упажнение иначе преди около 5 месеца го правех с 20-25 кг зависи от това колко сам се изморил от предишните серии

JI

08.01.05
14:44

Извинявам се не сам се изразил правилно говорех за щанга ( 35 ) последната тренирофка  :lol:  но не това ами на скотовото защото ние така му викаме на скотовото - концентрирано за бицепс може и да не е правилно ама тай сме свикнали а това дето е на снимката с 15 кг го правя ама ми е неудобно незнам при вас как е рамото малко боли :(
а ръката ми е 36 :oops:  :oops:  :oops:

08.01.05
19:07

[quote author=“emil_mlo”]Иначе Аз си мисля ,че с 40 бих могъл да направя подобаваща серия.
по-здрави

Сори но не вярвам на това !!!!

08.01.05
19:53

Това е изпомпващо упражнение бе хора, какви са тия килограми?!?! Баси. С повече от 20 не съм го правил, защото трудно си вдигам водата до устата когато дойде врме за него (3то упражнение)

08.01.05
23:18

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“emil_mlo”]Иначе Аз си мисля ,че с 40 бих могъл да направя подобаваща серия.
по-здрави

Сори но не вярвам на това !!!!

Aми даваш 50лв. и идваш до наща зала и ти демонстрирам !  :!:  :!:
по-здрави

09.01.05
00:03

На мен ми звучи абсурдно , наистина...

09.01.05
00:12

Обявявам предизвикателство към всички ,които си мислят ,че няма да мога да сгъна на концентрично сгъване за бицепс 40клг дъмбел да дадат по 50лв. и да направиме едно сабиране в зала ,където ще се опитам да го извърша и да го отразим това предизвикателство в сайта !!!
по-здрави

уеко с гоуемината на шрифта!
мод не-мод  :arrow: резачка :)
vanisher

09.01.05
00:38

Аз правя с 12-15кг. в зависимост кога по време на трена е.

09.01.05
00:56

Емо, 40 кг. не са кой знае каква тежест за едно сгъване, не виждам защо не ти вярват.

А иначе аз го правя с 30 в серия, 35 макс.

09.01.05
01:00

ЕМО Без да се ядосваш виж какво си написал сам с двете си ръце:
[quote author=“emil_mlo”]Аз си мисля ,че с 40 бих могъл да направя подобаваща серия.

Става дума за серия с 6-8 повторения тука нали така си написал и аз съответно прочел не за едно повторение което наистина ако искаш пробвай утре в залата да го направиш чисто и постни после какво е станало ама честно (щото 40 кила не са малко ) не че те подценявам или предизвиквам или се опитвам да те унижавам с нещо да не си направиш погрешна представа уважавам ви всички (Още повече модератори и админи {оказа се че със sax-o-matic се познаваме лично даже ми е идвал на гости})
Ако искаш да експериментираш ни кажи за резултата
П.С. Много се влютна

09.01.05
01:01

Еми и аз незнам братле  :lol:  :lol: явно им е тежко ,а и бъркат културистите със силовите тренировки. Но иначе е въпрос и до генетика.
по-здрави

09.01.05
01:03

[quote author=“emil_mlo”]Еми и аз незнам братле  :lol:  :lol: явно им е тежко ,а и бъркат културистите със силовите тренировки. Но иначе е въпрос и до генетика.
по-здрави

Тука ни се подигра малко обиждаме се

09.01.05
01:06

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]ЕМО Без да се ядосваш виж какво си написал сам с двете си ръце:
[quote author=“emil_mlo”]Аз си мисля ,че с 40 бих могъл да направя подобаваща серия.

Става дума за серия с 6-8 повторения тука нали така си написал и аз съответно прочел не за едно повторение което наистина ако искаш пробвай утре в залата да го направиш чисто и постни после какво е станало ама честно (щото 40 кила не са малко ) не че те подценявам или предизвиквам или се опитвам да те унижавам с нещо да не си направиш погрешна представа уважавам ви всички (Още повече модератори и админи {оказа се че със sax-o-matic се познаваме лично даже ми е идвал на гости})
Ако искаш да експериментираш ни кажи за резултата
П.С. Много се влютна

Аз под подобаваща серия съм имал предвит от 2до 4 пвт не 6-8 между другото ,но за 50лв съм готов и за 6-8 пвт. :) да се опитам. След 1-2 месеца обаче. Иначе такива предизвиклателства са хубаво нещо защото дават хъс ,но явно не го приемате.
по-здрави

09.01.05
01:15

За в момента ставаше на въпрос в темата ама да не задълбаваме след месец два  ще ги направиш сигурен съм още повече че ще  даваш приоритет на концентрираното.Друго ми направи впечатление че някои или не знаят или бъркат какво е точно концентрирано сгъване

09.01.05
01:19

ОК братле все пак в сверата на хумура и бодибуилдинг закачките :))). Иначе концентричното мисля ,че не е чак толкова важно упражнение и необходимо. Иначе найстина е въпрос на ген защото преди съм правил с 12 килограма 2 хиляди пвт и на 14г. с 33 клг 10 пвт с една ръка  :shock: :)) луда младост :))
по-здрави

09.01.05
01:44

Естествено че е в кръга на закачките никой не се опитва да се подиграва на някой или да му казва нещо на въпреки
А и някак си станахме приятели редовните посетители не мислиш ли ?

09.01.05
01:47

шшшш ей двамката!
На това вашето му викат “Cock measuring” :)
Има ЛС -> Поспорете на воля.

А Емо ти давай точни стойности за да няма разминавания

vanisher

09.01.05
01:52

В светът и обществото в ,който живеем трудно можем да срещнем разбиране и сходство с хората. И затова си мисля ,че форумът ни сближава защото имаме общи интереси ,цели и дори мислене. Това сдружение на хора с еднакви интереси и мислене мисля ни обединява и можеби найстина ни прави приятели. В обществото също има сходство с интересите и целите ,но тук кръга от интереси е стеснен и сходството респективно по-голямо и с хората от тук се чустваме по-близки отколкото с хората по улиците.
по-здрави

09.01.05
01:57

[quote author=“emil_mlo”]В светът и обществото в ,който живеем трудно можем да срещнем разбиране и сходство с хората. И затова си мисля ,че форумът ни сближава защото имаме общи интереси ,цели и дори мислене. Това сдружение на хора с еднакви интереси и мислене мисля ни обединява и можеби найстина ни прави приятели. В обществото също има сходство с интересите и целите ,но тук кръга от интереси е стеснен и сходството респективно по-голямо и с хората от тук се чустваме по-близки отколкото с хората по улиците.
по-здрави

Нека с тези хубави думи да приключим спора много добре написано (и измислено) че ванишър нещо иска да ни бие

09.01.05
15:23

добре бе хора,аз всеки път като прааа за бицепс почвам с тфа упражнение.А доколкото разбрах от вашите пост-ове не е правилно???
Djgorgio-Astor вече ви направи забележката. Превеждам мнението ви, но да не се повтаря.
Mr_Muskul

09.01.05
18:45

[quote author=“STANSKI”]dobre be hora,az seki put kato praaa za biceps po4vam s tfa yprajnenie.A dokolkoto razbrah ot vashite post-ove ne e pravilno??? :lol:

Пиши на кирилица българи сме а и отваряш работа на модераторите
Включва се като послудно понеже е изолирано но има и случаи в които се използва като първо (при предварителното изтощение) но доколкото разбрах ти не правиш такова,затова го премести по назад като първо прави някое основно упражнение

_M

09.01.05
22:04

с 12,5кг дъмбел правя 6-7 повторения

10.01.05
10:55

това упражнение за 4 г. тренировки съм го правил сигурно не повече от 10 пъти ама...16кг. за серия от около 6 повт. при положение, че преди това не съм правил друго :oops:

MU

11.01.05
09:43

С малко кг. защото е винаги последно и съм адски изморен-16кг. :)

11.01.05
21:05

Като последно упражнение го правя със 17 до 23кг. 6-8повт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1