Как се прави релеф?

29.07.08
15:10

Със какви тренировки се прави релеф (къси/дълги серии, много/малко килограми) имайте в предвид че не приемам никакви добавки.Но не ми е проблем да започна диета ако е необходимо. Благодаря!

29.07.08
15:14

Абе от скоро съм във форума ама нормално ли е такива теми да се появяват през 2 седмици ?  :-D

Не питай... Аз не съм от скоро и се появяват постоянно.

DI

29.07.08
15:16

Използвай търсачката, има 131231231312 такива теми ;)

Естествено, че е необходимо. Ти как иначе ги виждаш нещата?! Тренировката (анаеробната) почти няма значение каква е. Главната и цел е да поддържа мускулите. Почвай да четеш за НВД, кардио, HIIT. Спирай сладкото и тестото, натуралните сокове, кола и т.н. Минаваш на подсладители и нисковъглехидратна диета с кардио към тренировката. За подробности е редно да се потрудиш и да прочетеш статиите и темите, които хората са си направили труда да пишат.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 29.07.08 15:17.

29.07.08
15:28

Повече повторения с по - малко килограми.

Повече хранения с по - малко въглехидрати.

FZ

30.07.08
09:18

казано от Pec@7a на 29.07.08, 15:10:

Със какви тренировки се прави релеф (къси/дълги серии, много/малко килограми) имайте в предвид че не приемам никакви добавки.Но не ми е проблем да започна диета ако е необходимо. Благодаря!

Диета
Кардио
Повече повторения в серията
Може и  някой суплемент за чистене
Най-важното е диетата !

30.07.08
09:33

Здравейте аз съм доста нов, можели да ми препоръчате  някой упражнения за да добия малко релеф и да смъкна излишните килограми,като се има напредвид че нямам време за да ходя на фитнес зали а си имам в нас гири,боксува крущ и един лост има пред нас 185 см на 105 кг.АКО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ЩЕ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН

30.07.08
11:22

Да си беше направил труда да погледнеш 2-3 мнения в тази тема преди твоето!Прочети малко сайта и ще си отговориш сам на въпроса!Статиите са направени за да се четат.Точно определено упражнение няма.Спазвай диета (може да си избереш от форума) и си играй на крушата щом имаш ...

GO

13.08.08
20:04

казано от Красимир! на 29.07.08, 15:28:

Повече повторения с по - малко килограми.

И аз казвам така :) Но трябва да си и търпелив :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1