Лека пареща болка над слабините?

Темата е заключена.
BU

26.07.08
19:57

В областта над пениса,от ляво като упражня натиск и ме заболява.Повърхностна болка ,все едно имам пъпка или възпаление някакво,но няма следа и от двете.Може ли да е нещо опасно или да го оставя да си мине само?

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 29.07.08 17:13.

TS

26.07.08
20:07

Отивай на лекар веднага. Не искам да те плаша, но може да е ингвинална херния...

BU

26.07.08
20:34

Ааама как не ,веднага отивам и почвам да цакам на кипърски доктори в английски паундове щото нещо като го натисна и понаболява..

Мислех да не е апендисит,ама той нали отдясно...

27.07.08
14:57

Връщаи се  в  България и отиваи на лекар ...

BU

27.07.08
15:14

Ама вие сериозно ли?Ще изчакам още ден-два ,тъкмо сега почивам два дни от тренировки...

27.07.08
15:59

да не после да съжеляваш за тия ден два?Според мене докато идеш на доктор се щади,може и да не е херния ама един господ знае!

TS

27.07.08
16:52

Не се паникьосвай - може да не е нещо сериозно; 2-3 дена изчакване няма да ти навредят кой знае колко, но отиди все пак да те прегледа професионалист, като имаш възможност.

27.07.08
20:42

Околко слабините  трябва  да се  внимава  и да се  обърне  внимание  веднага .. тва не е  ръка и крак  да мое  да  чакаш колкото си искаш

27.07.08
23:01

Аз се изсипах преди 1 месец и не съм тренирал от тогава. Съжелявам адски мн, че не внимавах така, че отивай на лекар !

28.07.08
13:57

Еми Дъд, дорде правиш железни мускули току виж си останал без “мъжката сила”.Най-добре спирай щангите и почивай до есента.И освен това дневника ти ме комплексира. %-P 15 годишен Шварценегер с тия резултати на тренировките... :ohh:

BU

28.07.08
14:48

Попрочетох тук-таме за хернията.Нямам подуване,никакви симптоми.По-скоро все едно съм се натъртил между бедрото и слабините.Ще изключа тяга и клек за седмица за всеки случай.Пък може да стана по-силен на тях (методът “Уолкър”)!

Имам само един въпрос: Хернията изведнъж ли се появява ударно или с времето се засилва?

FZ

29.07.08
08:40

казано от DeadManWalking на 28.07.08, 14:48:

Попрочетох тук-таме за хернията.Нямам подуване,никакви симптоми.По-скоро все едно съм се натъртил между бедрото и слабините.Ще изключа тяга и клек за седмица за всеки случай.Пък може да стана по-силен на тях (методът “Уолкър”)!

Имам само един въпрос: Хернията изведнъж ли се появява ударно или с времето се засилва?

Не се ослушвай а отивай на доктор (хирург) ! Ако имаш малка херния с времето може да стане по- голяма , ако прекаляваш с тежестите .

BU

29.07.08
12:58

Мхм...само,че няма да стане...Ако имам херния,ако е възможно да я получа не искам да се чудя и от страх да не вдигам.Ако има проблем и ако трябва да спра да вдигам щанги искам ш****та херния да ми продупчи бедрото,но да знам,че я имам.Няма такива осигуровки да не вдигам,да ходя по лекари.Ако има проблем,той ще се покаже.Ако не - не.

PR

29.07.08
13:26

казано от DeadManWalking на 29.07.08, 12:58:

Мхм...само,че няма да стане...Ако имам херния,ако е възможно да я получа не искам да се чудя и от страх да не вдигам.Ако има проблем и ако трябва да спра да вдигам щанги искам ш****та херния да ми продупчи бедрото,но да знам,че я имам.Няма такива осигуровки да не вдигам,да ходя по лекари.Ако има проблем,той ще се покаже.Ако не - не.

Ах, какъв си герой :)

Целта на медицината е да лекува нещо овреме.  Затова си прецени какво искаш (в случай, че още не си в България).  Дали да не тренираш, докато работиш там - все пак, нали за това си заминал там - тренировките не са ти от първа важност “явно”.  Ако не, може да продължиш да си тренираш, с риск да си докараш някоя по-тежка херния или друго увреждане, което да те изкара от залата за доста продължително време или завинаги.

Тъй че, ще си играеш ли на хазарт със здравето си? :)

BU

29.07.08
13:42

Не виждам смисъл да се пазя от нещо,което бих могъл да имам.
Не съм герой,не казвам,че не ме е страх от херния и т.н.
Но засега незнам нищо.Когато се разбере със сигурност,вероятно щангата ще ми е на раменете...

Тази седмица ще хвърля заровете.

ПС:Най-глупавата тема,която съм пускал....но нали и при най-леката болка трябва да се внимава. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 29.07.08 13:53.

PR

29.07.08
13:58

Това че го имаш, не значи че не може да се влоши.
“Геройство” е това, че въпреки състоянието ти и предполагаемата причина за влошаването му (вдигането на щанги), ти отказваш да спреш временно, докато не се разясни точно какво има.  Не е казано, че е 100% херния, докато не го потвърди специалист.  Тук който, колкото и да знае едва ли може, без да види и докосне мястото, да каже какво е със сигурност.
Щангата да ти е на раменете, а?  Но ако не дай си Боже се случи нещо, тази щанга какво може да ти направи, както е натоварена?  Може хернията да ти се окаже направо лек проблем. ;)

Дано да е дю-шеш, щом си решил...

BU

29.07.08
14:24

След като щателно се образовах по въпроса с херниите съм 99,9% сигурен,че не е херния.Няма какво да се коментира повече. ;)

FZ

29.07.08
14:31

казано от DeadManWalking на 29.07.08, 12:58:

В момента се държиш като 5 годишен .

Айде малко по сериозно ! Обърни си внимание на време да не съжаляваш после

BU

29.07.08
14:35

Ако бях в България -да,държанието ми щеше да е необосновано.Но...хирурзи...в Кипър?В лири?Айде не! :)

29.07.08
16:20

Най-добре е според мен да спреш тренировките до завръщането ти.Тогава ще решиш лекар или не.

BU

29.07.08
16:32

Незнам защо се обсъжда тази тема.Според мен беше глупаво да я пускам още в началото.Ако беше херния досега да съм се изсипал,червата ми да са на мусака....

И аз ти я спирам темата...
Имам чувството, че ги пускаш тея тема само за да ни кажеш, че си в Кипър. Пак.
Какво очакваш да стане, освен да те пратим на преглед?
Заший си ингвиналните канали с тропоска с кафяв конец... Кафяв, щото щом си в Кипър, нема как да нямаш тен. Да не си личи конеца.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 29.07.08 17:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1