Малко Въпросче???

07.01.05
23:07

Абе един приятел ми каза че за да свалям , след всяко ядене трябвало да пич 50 грама бяло вино , а от червеното се пълнеело  :shock: .Аз лично не съм чувал за такова нещо та искам да се допитамдо вас да ми кажете има ли нещо вярно...

07.01.05
23:11

Ами няма нищо вярно братле :)) ! Първо алкохола е калоричеин и второ е катаболизиращ. Най-много да се алкхолозириаш по тая методика.
по-здрави

07.01.05
23:48

Аха...значи са ма изментали... :evil:  :evil:  :evil:

07.01.05
23:51

Ами аз такива дивотии съм чувал братле ,че това е малко. И може и да не са се избазикали с теб ,а сериозно да си го мислят.
по-здрави

08.01.05
01:20

Да де това лично ми го каз тренюрът ми по карате аь м******а му мръсна...

08.01.05
11:14

Бахти пияндето ти е треньорът. Абсолютно не върши работа. Прочети форумите за алкохолът и ще разбереш!

AR

08.01.05
21:28

Аз на тови принцип толкова килограми би трябвало да смъкна че ще остана кожа и кости :lol: .Вече сериозно алкохола наистина е катаболик.Не трябва да се прекалява с него но по една чаша вино вечер е хубаво да се пие.Виното съдържа антиоксиданти и не е силен алкохол съмнявам се че мускулите ти ще спаднат.
Поздрави на треньора ти  :D .

09.01.05
02:06

Не вярвай на всичко което чуеш защото си млад и ще чуеш много неща
Виното ако пиеш ще ти е по благо яденето

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1