"Калориен Шок ! Що е то?"

08.01.05
21:33

Тук в сайта си припомних тази статия и сега имам малко въпросчета !
Аз съм ектоморф и съм 72кг-1.83м , добре ли ще е да я направя тая диета по следния начин : - примерно 10 дена ям като разпран (примерно по 3200-3500кал) и след това 10 дена по-малко (пр.2200-2500кал) и така да речем 40дни я въртя !

П.С. - е как мислите ефект ще имали, имали някой който е правел такава диета и да е доволен от резултата на покачване на мускулна маса и сваляна на мазнините !

10х  8)

ВН

09.01.05
02:15

Можеш да опиташ, но добре е да споделиш намеренията си. Може този подход да не е най-подходящият в случая.

09.01.05
14:37

[quote author=“Image”]Можеш да опиташ, но добре е да споделиш намеренията си. Може този подход да не е най-подходящият в случая.

Намеренията са ми общо взето като при статията, сваляне на мазнините в резултат  :arrow:  покачване на мускулна маса !

п.с. - това ли имаше в предвит !

10.01.05
14:32

Бих ти препоръчал да намалиш броя на дните, нека да са 6-7 да си хапваш, а 3 да постиш с по-малко, но качествени калории от месо!

10.01.05
14:34

Аз лично ползвам една диета на Айсето и скоро време бих я пратил на момчетата от бб-теам да я качат - тя за мен работи безотказно добре, но е леко по-сложна! Например 13-14 ден от диетата включват 800 грама въглехидрати, което означава че изпуквам кило суров ориз - от 6 сутринта до 7 вечерта да съм го приключил! така че диета да пазиш не е лесно, но успех!

11.01.05
19:51

[quote author=“aeshna”]Аз лично ползвам една диета на Айсето и скоро време бих я пратил на момчетата от бб-теам да я качат - тя за мен работи безотказно добре, но е леко по-сложна! Например 13-14 ден от диетата включват 800 грама въглехидрати, което означава че изпуквам кило суров ориз - от 6 сутринта до 7 вечерта да съм го приключил! така че диета да пазиш не е лесно, но успех!

Ти правиш следната диета - 13-14дни се бухаш с яко храна, а след това 13-14дни се храниш по-малко (правилно ли съм те разбрал) и ако да - колко мазнини си свалил и колко мускулна маса си качил горе/долу с тази диета. Щото аз се надявам че като я почна и направя 40дни общо, както по-горе съм обяснил - ще даде някакъв резултат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1