Зад граница

08.01.05
03:36

Абе защо не направите един раздел за българите, трениращи в чужбина :) Ако не ви харесва идеята - ще се радвам да комуникирам с хората извън Майка България тук :)
И така...живея и уча в Германия и разбира се тренирам. Вярно, че давам по 35 евро на месец - но поне се чуствам добре, а и това май май ми е единственото развлчение там, освен да се хиля на грозните, луничкови, дебели, целулитени германки ( съжалявам не можах да се стърпя :))
Да тренирам там както се досещате си има добрите и лоши страни...

AR

08.01.05
04:01

Братле ти ми развали представата за германките.За българите в чужбина този сайт и форум са достъпни.Просто трябва някой да ги информира че има място от където могат да получат помощ относно тренировки хранене и така нататък.

Раздел може би не, но ми дойде идеята за някои други полезни неща за българите в чужбина.

09.01.05
02:16

Pаro запознай ме с някоя германка да ме вземе на издръжка да си тренирам ,ям и вземам добавки и ще стана Рони Колман втори
Сериозно говоря за Германката его и линка да ме види
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3005

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1