07.11.04
20:48
Вашият коментар за състезанието?
07.11.04
22:08
качете малко снимки ако можете щото как да коментираш нещо което не си гледал или ако имате линк към снимки го постнете тук.
Daite pove4e snimki ili kajete kade moje da razgledame , daite informacia i za drugitte balgari koito sa u4astvali! Po zdravi :twisted:
Пиши на кирилица ако обичаш.
Mr_Muskul
07.11.04
22:25
Информацията е още топла, никъде в интернет до този момент не са качени снимки, затова няма и при нас. Като изключим БТВ, ние сме първото издание, което оповестява тази новина. Предполагам, че утре вече ще има снимков материал.
Ако не се лъжа след тази победа трябва да получи професионална карта и догодина да го видим на Мистър Олимпия , нали?
Страхотно. Тази победа на Ицо прави състезанието на ,което ще участва в неделя и на което се сабираме още по-добро. Очакваите само яко шол и тва е :)) и браво на Ицо
07.11.04
23:40
Честито на Христомир! Най - накрая да имаме, IFBB световен шампион!
Браво на Христомир. Отдавна очакваме правдата да възтържествува. Поне той беше в такава форма, че съдиите не могат да кажат нищо и да искат :) БРАВО :wink:
Да изключителен успех за културизма. Присъединявам се към всички поздрави към Христомир и само суперлативи за него.
Да продължава да мачка :twisted: !!!!!! Мечтата ми е догодина да го вида на Олимпията :lol:
Ае да го видиме на живо сега в неделя пак ми стига :)) сигорно е в супер форма а тия дето няма да идват ще видият снимките от състезанието
по-здрави
08.11.04
18:16
Най-накрая намерих снимки.
Малко от далече е снимано.
http://popow.ru/worldifbb2004_9.jpg
Вижте и другите снимки:http://popow.ru/p_foto19.htm
Hristomir ot tezi snimki, koito momcheto se e postaralo da ni dade kato link, moga da kaja samo edno - neverojaten e!
To se znaeshe che shte specheli, dori trjabvashe oshte minalata godina, ama, sadiite sa si shmekeri i butnaha na Koshich.
Ma sega gledam go njama v redicite, hehehe, bulgarskite musculi sa nai-jakite v sveta!
Na vsichki Vi pojelavam prijaten i lek sezon za kachvane na masa!
S pozdrav!
Пишете на кирилица.
Mr_Muskul
08.11.04
21:32
браво на невероиатниа Христомир,но неговите успхи тепурва предстоиат.А ниакои има ли информациа за другите ни у4астници дали са влезли в 15ката за6тото като гледам снимките нито Цветко.нито Митко Димитров нито Гергинов ги ниама в редиците:(
Да бе какво става с другите българи, дайте някаква информация и за тях, те също ни интересуват! Може и да не дадат профи карта на Ицо, профи карта се дава само на абсолютния шанпион от световното, поне така беше досега. Иначе той е по-добър от повечето профита. По-здрави :twisted:
Браво на Христомир. Като гледам снимките няма конкуренция в категорията, направо ги е отнесъл :D . Дано повече наши състезатели да стигнат до това ниво, та и по-добро.
10.11.04
19:46
Още снимки от същия сайт.
http://popow.ru/photo.php?id=20
http://popow.ru/worldifbb2004_83.jpg
Какво да кажа...
Току-що разбирам за това и адски се кефя!
Голямо браво на Ицо!!!
Определено е дръпнал в сравнение с миналата година, не че и тогава беше зле...
Някаква информация за класирането в абсолютната?
11.11.04
00:20
зна4и абсолиутен светожен 6ампион е Olegas Zhuras от литва-много голиам глиган,много иак на профи ниво
Поzдрави zа невероятния Ицо,които zа пореден път докаzва класата.А аz имам едно питане.Сега 6те полу4и ли профи карта,и 6те имаме ли наи накря профи на световно ниво?
Не за да получи профи карта автоматично трябва да стане апсолютен шампион на световното ,а не в категорията! А тъка като е станал световен шампион в категорията го прави най-добрият в неговата категория и ръст и това му дава право да пусне молба за профи карта. Но дали ще я получи не е сигорно.
по-здрави
13.11.04
18:41
Абе дано да му дадат профи карта,за6тото я заслужава пове4е от много други.Има един македонец пълен сме6ник ,а са му отпуснали профи карта,а не може да влезне в 15-ката на европеиско на ifbb.А Христомир е атрактивен сустезател прави 6оу и става за реклами така 4е може би 6те му дадат профи карта остава само да му стискаме палци и да му пожелаем успех.
15.11.04
13:42
Анми на мен ицо ми каза, че ако спечели сега (което го направи) , ще бъде догодина на mr. Olympia
Стан
15.11.04
19:33
сигурно е имал предвид абсолютната категория... :(
16.11.04
02:00
НЕ нЕ, каза че ще говори там в москва с някого си който отговарял по тези въпроси, и шансовете са доста добри
Стан
Христомир ще се пусне на Гранд При - тата следващата година. Ако се класира в троиката, ние българите ще го гледаме на Олимпия. Бидйи, повечето сигурно го знаят, спомена, че с неговата генетика, може да изглежда абсолютно конкурентен на Декстър или Джони Джаксън, които са 3-4ти някой път. Аз споменах ж форума, че съм гледал диска с тренировките на Ицо в процеса на подготовката му за Москва. Няма да повярвате куде ми бе ченето. Ужасно симетричен, налят и огромен, предвид малките кила - все пак там бе към 75.
Така че всички да му стискаме палци и пожелаем здраве!
Успех на всички в залите и ....... не забравяйте клека! :twisted:
А бе не знам дали олимпия или не ама Ицо забелязахте ли къв изродски гръб вади бре ей аз са смаях.Едно е сигурно,че с този гръб доста хора може да измете :D
09.01.05
09:55
Честно казано според мен гърба му е единствената по-слаба група малко маса му трябва да го поразшири.Той си го каза това в едно списание, искам да го вида тази година след като качи десетина кг маса и то на тази височина.Дано да успее да запази симетрията.