08.01.05
20:19
Аз сам на 17г. след една седмица ще наварша 18г. и тренирам от 3 месеца и една седмица,аз сам 67кг. и програмата ми е:
първи ден - гърди, бицепс, корем
втори ден - почивка
трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
четвърти ден - почивка
пети ден - рамо, крака, корем
шести ден - почивка
седми ден - почивка
Добра ли ми е програмата ?
Това е програмата в саита цитирам:Тридневен сплит за покачване на маса (за начинаещи)
Краката са ми добре развити но имам мазнини не много големи в бедрата и задната част на бедрата а от краста на горе сам слаб тoест личат ми се мусколите но спрямо краката са малки.
Нямам време за режим на хранене и затова искам да ми предложите xранителни добавки и вазможно от наи евтината фирма и да имат ефект кои не иска това а :)
Благодаря на всички предварително :arrow:
09.01.05
09:57
Виж сега то без храна има ефект около един месец след кат си почнал да тренираш. После не пазиш ли хранителен режим усилията ти остават напразни. Според теглото ти, на теб ти трябват около 150г белтъчини на ден, които ако решид да си набавяш от суроватъчни протеини излиза много скъпо. Яж по 300г месо и 600 извара излиза около 2лв на ден. те заедно ще ти доставят около 130г белтъчини и ще ти останат съвсем малко до 150. 300г месо са братле не много. Да не се стряскаш кат го чуеш тоя грамаж. А и изварата. Но гледай ако можеш да ги напраиш 180-190г. Ти така или иначе хабиш по 3лева на ден за ядене, но маже би не го осъзнаваш. А иначе въглехидратите лесно се набавят и са евтини.Аре успех братле. Ако има нещо питай :)