03.08.08
13:51
Здравейте, имам на разположение 4 дни да изкарам излишните 1 2 кг сланинки. За целта:
Всеки ден от тези 4 като тренировка:
Сутрин преди ядене крос 30 мин.
Привечер лека тренировка около 50-60 мин, наблягаща върху интезивност и повторения.
Като хранене:
Всеки от тези 4 дни :
Сутрин преди кросчето: креатин +амино(комлекс) + л-карнитин 4 гр.
Сутрин след крочсето : 50-80 Гр. Овес + Изолат
след това хранене никакъв прием на въглехидрати до другия ден.
Прием на приблизително 250-350 гр. протеин , като го броя от качествена храна +изолат +амино+ яйчен преди лягане.
По принцип гоня почти да не кажа голяма дума ама под 4 % телесни мазнини, в момента съм с около 6-7%
дали има смисъл да се подлагам на това горе??? благодаря за всеки съвет предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 12:17.
Никакъв шанс да бъдат свалени за 4 дена 1-2 кг мазнини! До 750-1 кг за седмица!!!! С креатин, мазно не се топи ;) Овес след кроса, няма да доведе до инициация на топене на мазнини! А напротив - възстановяваш гликогена, нищо повече! С 4% мазнини ще се вкараш в гроба, ако изобщо ги достигнеш с този “режим”. Има един културист, казва се Ники Гергининов - той бе с 4% мазно, но след употреба на дуеритик, и не вярвам да го задържал за повече от 2 дена. Допустимият минимум е именно този, с който разполагаш - 6-7%! Висок ли си, сух ли си?
191 / 84-85 кг. не съм сух, изчистен да но не и сух като тип структура.
Не съм съгласен с теб за 50-те до 80 гр. овес, че организма ми ще превъстанови гликогена ми от такова количество.
За количество телесни мазнини и дали е постижимо или не... ще се види .
за креатина, го приемам не за да чистя от него, повишава издръжливостта ми, което сега лятото ми помага.
все пак дай идея с какво да го заменя тоз: “бърз и с висок гликемичен индекс овес?
Мнението беше редактирано от alpinab на 03.08.08 18:09.
А какво ще направи овеса, след кардио? Мазнините изгарят в пламъка на въглехидратите, а ти си ги резнал от всички храненеия, присъстват само в следтренировъчното???
добре, мога да греша затова се допитвам , с какво да го сменя и преди него т.е. преди кросчето да има ли нещо бързовъгл? пример: чаена/супена лъжица мед/глюкоза?
03.08.08
18:15
Защо добавяш въглехидрати като искаш да гориш мазнини. Според мен след бягането хапни нещо млечно. Хем нисък ГИ, хем добър протеин! Преди бягането (кардиото) удари 200мл. вода.
03.08.08
18:20
Няма никакъв смисъл от 4 дневна диета, без значение каква. Отдели поне 2 седмици за най-кратката диета, която можеш да си представиш, и това пак е малка. Аз веднъж направих една такава за да сваля 2 кила, но иначе правя по месец и половина стандартно.
има пряка зависимост между физическа активност - въглехидрати - инсулин -тестостерон - горене - зареждане отново на кликогена....... уф.
това да не хапваш нищо въглехидратно след да кажем физ, активност е глупаво , така безброй пъти съм се докарвал в състояние на хипоглекемия.
прястно мляко , стига , имам да кажем непоносимост на стомаха към лактозата.
кисело - точно в тези 4 дни мне.
друго неостана.
какви чудеса съм виждал за и по-малко , верно с апчета ама:)
4 дни , кой ти ги дава:)
ок явно май съм в жестока грешка , и темата е безмислена. благодаря на всички отивам да се гръмна някаде.
Мнението беше редактирано от alpinab на 03.08.08 18:26.
казано от Питона на 03.08.08, 17:43:
С 4% мазнини ще се вкараш в гроба, ако изобщо ги достигнеш с този “режим”. Има един културист, казва се Ники Гергининов - той бе с 4% мазно, но след употреба на дуеритик, и не вярвам да го задържал за повече от 2 дена. Допустимият минимум е именно този, с който разполагаш - 6-7%! Висок ли си, сух ли си?
Питона, не съм съгласен с теб.
Лично тегло: 73.5 кг
Сума 7 гънки: 26 мм (рекорд!)
Мазнини: 4.4%
източник: тук
Като въпросният човек казва, че държи мазнините си под 5% целогодишно и не използва никаква химия (мисля че и добавки също).
Г-н Милко Георгиев го остави! И аз не съм съгласен с теб! За 4 дена иска да се достигнат 4 %, Милко тренира не от 4 дена, не 4 години! Когато се достигне целта, тогава тя се поддържа! Мисълта ми е - за 4 дена, от 7 % до 4% само и единствено със свръх дози тестостреон, дуеритик и термогенетик! Нищо друго! Ако си с ген за 4% мазно, както Милко си е ген. Да си спукам гъза от кардио и тренировки, никога не бих достигнал мазно 4%, ще изглеждам плосък като дъска!
alpinab - не се гръмвай, моля те! Просто прочети малко и вниквай във фактите, а не в желанията ти.
03.08.08
23:12
Начетох се на глупости ....
Към автора: А на теб за какво са ти 4% и то за 4 дена?!
Нищо екстремно не е нито ефективно, нито здравословно или каквото и да е свързано със здравия разум.
Освен това: за какво креатин като искаш да сваляш? защо овес веднага след кардиото? Това е пълна глупост, Питонът ти е обяснил защо.
Нищо няма да постигнеш освен да си отслабиш имунната система. Да не говорим, че както каза Питонът, 1-2 кг мазнини НЯМА как да свалиш за 4 дена, че и за повече. С много отделяне на вода може нещо да стане, но ще е в минус общото тегло, но не и мастния процент.
тия 4% ще ги задържиш за макс 1 седмица, и то с яки усилия, а после ще се качиш пак на 7-8% ако не и пове4е. Билдърите не слу4айно са на 2-3% боди фат няколко дни преди състезанията, а след тях се възтановяват. то не е нормално да си на толкова нисък процент
04.08.08
07:45
За 4 дни на бавни въглехидрати с количества било то като на НВД, било като на по-крайната кето диета, освен да свалиш нивата на инсулина и да поизчерпиш гликогена, т.е. да станеш “плосък” както каза вече Белчно, друго няма да свършиш. Снимки ли ти предстоят? :) Друго, как си измери мазнините? С калиперометрия ли и ако да по колко гънки?
Благодаря за съветите на всички , разбрах , че идеята ми е нерелизируема. За пореден път се обеждавам ,че трябва да си остана пасивен участник в форума.
Просто за едно немога да си затрая: ЗАщо всички подяволите като чуете думата креатин и веднага в главата ви светва червената лампа с надпис -маса
Успех.
04.08.08
10:04
По-скоро сила и възстановяване. А на въпроса - от опит и четене :)
04.08.08
10:23
На плажа човек може да се появи и с над 4% мазнини, ти пък точно не знам защо си се засилил, мисля, че нямаш нужда.
казано от Питона на 03.08.08, 22:47:
Г-н Милко Георгиев го остави! И аз не съм съгласен с теб! За 4 дена иска да се достигнат 4 %, Милко тренира не от 4 дена, не 4 години! Когато се достигне целта, тогава тя се поддържа! Мисълта ми е - за 4 дена, от 7 % до 4% само и единствено със свръх дози тестостреон, дуеритик и термогенетик! Нищо друго! Ако си с ген за 4% мазно, както Милко си е ген. Да си спукам гъза от кардио и тренировки, никога не бих достигнал мазно 4%, ще изглеждам плосък като дъска!
Включих се, защото от изказването ти излизаше, че по принцип няма как да си с 4% мазнини. Нещо като допълнение по-скоро.
Успех!
04.08.08
15:44
Какво? 4% мазнини? абе тук някой знае ли изобщо какво е 4%? НИЩО! какво ще свалиш? Свали си гащите и излез да ти се смеят..
4% мазнини ай стига бе жан клот успокой малко..
казано от alpinab на 04.08.08, 10:03:
Благодаря за съветите на всички , разбрах , че идеята ми е нерелизируема. За пореден път се обеждавам ,че трябва да си остана пасивен участник в форума.
Просто за едно немога да си затрая: ЗАщо всички подяволите като чуете думата креатин и веднага в главата ви светва червената лампа с надпис -маса
Успех.
Ще ти светна лампата аз - :) Креалкалинът е единственият креатин за сепарация и релеф! Далеч съм от мисълта, че него си визирал! Виждаш, разликата вече, нали? ;) Не бъди пасивем, а агресивен във въпросите си - създавай дебат и прец!САМ! :)
05.08.08
12:11
Монохидратът също е избор.. особено на малко въглехидрати, като горния самоубиец (в кръга на шегата).
05.08.08
19:57
Мисля, че темата трябва да се прекрати, но както и да е, искам само да напиша че преди да се задълбава в каквито да е било съвети, основното е продължителността - това не е диета, а едно много идеализирано пожелание! Нека първо се изясни това - ако иска каквато и да е диета, на непрофесиолно ниво, едноцифрен брой дни е абсурден. Оттам нататък може да с говори за суплементи, методики и проценти подкожни.
И с никого не се заяждам! Просто според мен това е първото, а пък от там нататък... за самия питащ май е е най-добре изобщо да зареже идеята, не е глупава, просто явно е нов и затова му се струва амбициозна, но е нереалистична.
06.08.08
05:30
Аз лично съм била свидетел, че потребителят има доста опит в тренирането и павилното хранене, резултатите са налице.Конкретният въпрос явно касае някаква нова идея, при положение, че вече има нужната база и организмът му може да понесе нещо такова.