27.03.04
21:50
от една седмица вземам фет бърнер на Universal съдържащ ефедрин - на ден ми се събират около 50 mg ефедрин
чувствам се добре - в смисъл че нямам някакви странични ефекти.
пия го сутрин на гладно и към 3-4 часа следобяд
тъй кат осъм на нисковъглехидратна диета доста време не съм пила концентриран алкохол
та снощи бях на гости и изпих вечерта около 300 грама джин - не са много, въобще чувствах се добре
като си легнах и след няколко часа започна адско главоболие от което се събудих, пих лекарства, но почти нямаше промяна- та така до обяд на другия ден- измъчих се, такова нещо през живота ми не се е случвало, затова започнах да се чудя от какво може да е. Не е от алкохола, защото от същата бутилка съм пила и преди и не съм имала такъв проблем. Абе като прекаля с алкохола ми става лошо, но такова главоболие никога, ама никога не съм имала.
Та затова реших да попитам- дали има някаква вероятност това да е реакция с ефедрина, въпреки че не съм ги пила едновременно /нали имало някакво натрупване на ефедрин в организма/. и ако има такова означава ли че докато пия този препарат трябва да се откажа от концентратите
малко дълго стана обяснението, но исках подробно да обясня проблема си :roll:
надявам се ако някой е имал подобен проблем или знае нещо по въпроса да сподели
thanks предварително :lol:
Значи, понеже ми стана интересно се поразрових из някой статии и изводът, до който стигнах е че е напълно възможно. В много чести случаи смесване на енергийни напитки с ефедрин, където той е в по-малки дози (25mg), с алкохол може да доведе до обезводняване, главоболие, безсъние, повръщане и други неприятни странични ефекти както и доста по-сериозни неща, но разбира се в по-редки случаи. Сега, ясно е, че ти не си пила ефедринът и джинът непосредствено едно след друго, но все пак моят съвет е да спреш алкохолът докато пиеш ефедрин...
28.03.04
16:20
Леона, НЕ ГО ПРАВИ ОТНОВО!
Ефедрина повишава кръвното налягане, същото се случва и при консумация на твърд алкохол над определените здравословни количества! Резултата може да бъде спукване на артерия/артериола и масивен мозъчен кръвоизлив... Не са рядкост подобни случай, при спортисти с лабилна нервна система, в комбинация ефедра, алкохол и тънки клетъчни стени! Понякога се случва и на здрави хора - танцьори, по “партита” взимащи комбинацията ефедрин, кофеин, алкохол...
28.03.04
20:14
След това главоболие което имах мислиш ли че ще направя подобна глупост отново?!? Беше кошмарно :oops:
Истината е , че аз въобще не съобразих, че в момента вземам ефедрин и може да се получи такава реакция, иначе не бих пила алкохол.
Kakvi ste takiva zeni we leona efedrin i alkohol. Най-малкото не будите овъжение!
по-здрави
28.03.04
23:14
еее, стига де, засрамих се, наистина голяма глупост :oops:
така е като човек няма опит
ама като си изпати...
12.06.04
11:02
znam che temata e mnogo stara, no za da ne puskam nova. Znachi v momenta vzimam klenbuterol, moga li da piq alkohol? Znam che kombinaciqta alkohol+efedrin e mn opasna, no iskam mnenie i za klen + alkohol. V tozi den, kogato shte piq alkohol, nqma da vzimam klen! Inache po princip sum s nisko kruvno nalqgane(okolo 95/60, no sum go meril vednuj kogato bqh bolen, sega moje da e normalno ili po visoko).
Абе ти добре ли си ?!Я помисли малко !Алкохол + медикаменти=? как ти звучи ?Трябва да избереш кое е по важно за теб-това да се налееш с алкохол за няколко часа удоволствие и да съсипеш всичкия си труд в залата или да си със свежа глава и да се научиш и така да се забавляваш :)Ако не ти пука за теб самия,за изгубеното време в залата-давай !!
Пълно удоволствие няма-винаги трябва да избираш,надявам се ,че си достъчно разумен,че да не правиш глупости -остави ги за останалите !Ти нали имаш цел-едно хубаво,здраво,мускулесто тяло !!
12.06.04
13:00
znam che truda v zalata otiva po dqvolite, no ne tova mi beshe vuprosa. Pitam konkretno klen + alkohol moje li da predizvika nqkakva reakciq…moje li da mi stane neshto?
Croc, ako ne mojesh da otgovorish po dobre ne spamvai foruma….otgovora ti nqma nishto obshto s vuprosa mi!!!
А мислиш ли,че някой тук си е правил подобни експерименти ?!
Ако искаш медицинска информация,попитай в токсикологията .И от въпроса ти нямаше смисъл-прочети горните отговори за ефедрина и ги ОСМИСЛИ !
Всъщност прав си-губя си времето !
13.06.04
04:15
Като по-млад ме друсаха със всякакви противоалергични. Който знае какво е бронхиална астма трябва да е пил подобни л**на. Та по памет - употребата на препарата заедно с алкохол може да доведе до приповдигнатост на настроението граничеща с опияненост дори в малки комбинирани дози. Опасно е за шофиьори защото има случаи на хора получили халюцинации. На листовката май не се споменаваше дали са били слухови зрителни или друг вид сетивни. За да успокоя публиката ще спомена, че се в настоящия момент се намирам в идеално здраве - без астма :wink: :!: