Дайте съвет !

08.01.05
10:32

досега съм взимал креатин на фирма BioFit 500 gr. и съм доволен от него. Сега имам възможност да си взема хранителни добавки от Америка направо... Посъветвайте ме какво да си взема като марка, количество, качество!!! За парите не става въпрос, тъй като там цените са 10 пъти по-малки...
Насочил съм се към марките Nutrituion, Mushashi…

Мерси предварително !

08.01.05
17:34

Ако намериш американския професионален Weider не е лошо да си вземеш именно от него. Късметлия си тиии...

08.01.05
18:18

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 10:22.

09.01.05
16:02

croc тези продукти на GNC продават ли се в България?

09.01.05
16:18

[quote author=“croc”]От известно време употребявам продуктите на GNC(глутамин,креатин ,аминокиселини и витаминен комплекс) и смея да твърдя,че по-добри добавки не съм взимала,а съм изпробвала доста скъпи и реномирани марки .Цените може да ги разгледаш в сайта им ,не са евтини ,но си заслужават всеки цент :)

Би ли дала link към сайта им??? 10х предварително.

09.01.05
19:20

Продукти на GNC в България не съм виждала да се продава някъде  за съжаление.
Сайта им е  gnc.com,но той е само за инфо относно продуктите на фирмата,цените може да разгледаш на този адрес- http://www.drugstore.com.

09.01.05
19:47

А ти с кредитна карта по интернет ли си си ги поръчала или някой ти ги носи. Питам защото разгледах сайта им и нещо даже ми се виждат много евтини продуктите им. Примерно има разфасовка 2,7 кг 100%-ов суроватъчен протеин, който струва към 25 долара /като си купиш еднократно някаква карта от 15 долара, която си важи за постоянно/, допълнително в момента има още 20% отстъпка и то излиза прекалено евтино ако не греша нещо?

09.01.05
22:32

На мен ми ги носят .Въпросната карта,за която говориш -Голд карт ,е наистина нещо,което ти дава много допълнителни намаления (а в GNC такива има нон стоп).Например ако даден продукт има 40 % намаление,ти отделно си ползваш още 15-на процента ако имаш такава карта и някои неща излизат направо без пари :)Не съм поръчвала при тях по нета,защото не ми се чака дълго за доставка .

10.01.05
13:38

Модераторите защо ми изтрихте поста за GNC.Не разбирам.Моля за обяснение.

10.01.05
17:58

Май е имало някакъв технически проблем, защото и мои два поста по други теми бяха изтрити, така че споко, напиши го пак... :D , аз го четох но сигурно и на други ще им е интересно да научат повече за тази фирма.

04.02.05
20:46

ProvideR наи добре си вземи едно чувалче 10либри от Optimum 100% Whey.В америка е с около 100 лева по евтино ако не е и повече разликата в цените.10 либри са към 4 кила и половина и ще изкараш доста време с тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1