02.08.08
12:52
Здравейте
Аз съм на 16 години.От две години ходя на зала и досега не съм използвал добавки.Целта ми е не да ставам някаф огромен батка просто искам да изглеждам добре.Доскоро не бях мислил да взимам но видях какво благотворно влияние оказаха на един мой приятел.Та въпроса ми е :да започвам ли да взимам добавки и ако да какво (за мускулна маса) и ще има ли някакви странични ефекти от приема им (както при стероидите)? Благодаря предварително... :}
02.08.08
13:59
Седни да попрочетеш това онова. Не става така лесно.
Иначе на въпроса: добавките нямат НИКАКВИ странични ефекти. Като за начинаещ - суроватъчен протеин и креатин монохидрат ще ти свършат добра работа. Гледай да са американски. Попрочети из форума за марки и цени.
02.08.08
17:41
80-90% от фитнеса е диетата, а не добавката. Затова започни да се храниш правилно, а останалото само ще дойде. Плюс това според мен си малко малък за добавки, организмът ти още работи на високи обороти. Стероидите ги забрави (ако ти се живее по-дълго де ...).
05.08.08
15:47
здравейте купих си CREATESTON normal на Peak..но вътре не открих мерителна лъжичка..дозата ми е 80грама,ако някой знае с какво да измервам тази доза..и ако може да ми каже някой може ли да се взима 40 50 минути преди тренировка вместо след тренировка както пише на кутията.
05.08.08
15:51
казано от sven_builder на 05.08.08, 15:47:
здравейте купих си CREATESTON normal на Peak..но вътре не открих мерителна лъжичка..дозата ми е 80грама,ако някой знае с какво да измервам тази доза..и ако може да ми каже някой може ли да се взима 40 50 минути преди тренировка вместо след тренировка както пише на кутията.
Потърси пак. Всичко над 5 грама еднократна дозировка си има мерителна чашка. Ако случайно наистина няма една супена лъжица с връх е около 15 грама.
05.08.08
17:04
Вътре има мерителна лъжичка. Взима се след тренировка.
05.08.08
19:57
Това си е цяла индустрия и ако не се познава добре човек може да си изпати доста. Първо е добре да се позаинтересуваме за действието на даденото вещество, за неговия произход и произвоствен процес. След това следва да изберем качествена марка - това е крайната и най-важна стъпка за 1 продукт, който ще донесе максимална полза. В днешно време е ффффрашкано с мизерни фирми, които печелят повече от колкото трябва на гърба на неопитния потребител. Затова моят съвет е да избирате качество пред количество и винаги да внимавате какво си купувате.