Доволни ли сте от резултатите си?

04.07.08
09:14

Доволни ли сте от резултатите си в фитнеса и бодибилдинга досега ,и ако не ,защо според вас нещата не се получават? :)

FZ

04.07.08
09:45

казано от valerious на 04.07.08, 09:14:

Доволни ли сте от резултатите си в фитнеса и бодибилдинга досега ,и ако не ,защо според вас нещата не се получават? :)

Абе то да ти кажа все има от нещо да не си доволен в нашия спорт .....

04.07.08
11:37

При мен нещата уж се получават ама никога няма да съм доволен от постигнатото.

04.07.08
11:39

казано от NRG на 04.07.08, 11:37:

При мен нещата уж се получават ама никога няма да съм доволен от постигнатото.

И аз съм така. От корема нагоре всичко е пърфект ... уж все се старая, а тоя корем не мога да го махна вече втори месец ...

04.07.08
12:01

Определено имам желание да добавя още маса в раменете и ръцете. Детайлно да оформя страничната част на корема и да поизчистя еректорите. Това е за сега иначе мисля, че добре вървя, то е много относително така или иначе..

04.07.08
14:05

Ако си доволен значи не правиш нищо.Аз съм алчен искам повече и повече и повече, от всичко

04.07.08
18:43

Изискванията се увеличават с увеличаване на постиженията  :cheese: Рядко съм доволна, щото иначе ми пада мотивацията :cheese:

04.07.08
20:14

Уф,хич не съм доволен.Затуй чета тоя форум,да оптимизирам тренировките.Стигнах до едно ниво и нагоре ъ-ъ.

04.07.08
21:17

Не съм доволен от силата си на бицепсовото сгъване, въпреки че бицепсите ми си прогресират пропорционално, спрямо цялото тяло :)
Каквито и методики да прилагам, тежестта за 8 повторения си остава все една и съща от месеци, като на другите упражнения тежестта си расте.
За тялото съм доволен за момента, но не бих се ограничил до тук, getting bigger and bigger,baby ;)

BU

04.07.08
22:26

No_Way на твое място бих спрял да тренирам директно бицепса за извесно време.Не че си претренирал,просто аз така бих направил за да си вдигна килограмите.

А относно прогресът ми...не съм тренирал от 3-4 дена.Чувствам се като парцал.В момента,в който завърша поредната тренировка се чувствам доволен.След тренировка винаги съм доволен,когато чувствам кръвта да напира във вените ми съм доволен... :)

05.07.08
06:19

Винаги може и повече.Единствено не съм доволен от рамената си.А и от коремчето ма то си е от биричката.Ако я спра и него ще оправа ма немога да спра : )

06.08.08
08:27

Определено е много важно в един момент да се спреш и да си отговориш на въпроса “Какво правя” и “Има ли резултати”.Защото иначе могат да минат месеци, дори години,в които да тъпчем на едно място.Трябва да си дадеш сметка кое ти върви, кое не, дали изобщо така трябва да тренирам и дали да сменя програмата или драстично фолософията.Аз например от около 2 години тъпчех на едно място .Обичам да ходя на фитнес и не се и замислям - никога не пропускам тренировка.Но всичко бе станало машинално- сякаш ходех, колкото да се разпиша и да мине треировката.Не че не съм се напъвал, напротив.Просто не виждах проблем никъде и не се замислях защо не прогресирам.Затова трябва да сте отворени за нови идеи, тренировки и промени.В момента минах на Хеви дюти в крайния й вариант и съм много доволен-тренировките се промениха значително,пробих си върховете, а мисля и че на килограмите ми започва да се отразява.Смисълът на цялото това,което говоря, е че трябва в един момент да се освестиш и да не се страхуваш от промяна в тренировките.Не забравяйте, че няма защо да се спира да се расте- ако от няколко месеца сте в застой, помислете за това.

06.08.08
20:02

още маса :)

06.08.08
20:55

В този спорт никога нищо не е достатъчно :-)
Шегата настрана - конкретно за себе си мога да кажа, че на фона на мизерното си хранене в момента, нередовните тренировки и тежката работа, която работя, поддържам учудващо прилична форма.

06.08.08
21:15

Доволен съм от резултатите, този спорт ми дава много. Винаги има, обаче какво да се желае.

07.08.08
06:40

Доволен съм! Все пак не съм ламя за желания, защото познвам физиологията и предела на натуралният културизъм!

07.08.08
07:11

Единственият начин да прогресираш в нашия спорт е да си все недоволен от постигнатото ...

Мнението беше редактирано от FLexX на 07.08.08 07:12.

VE

07.08.08
07:39

Много съм доволен :) качих 20кг. чиста мускулна маса само за 4 месеца със строг хранителен и тренировъчен режим, без химия и хранителни добавки. Трябва ви само и единствено желание :)

07.08.08
07:58

казано от vencibs на 07.08.08, 07:39:

Много съм доволен :) качих 20кг. чиста мускулна маса само за 4 месеца със строг хранителен и тренировъчен режим, без химия и хранителни добавки. Трябва ви само и единствено желание :)

ХАХАХАХАХХАХА. СОРИ НО не издържам. дай да видим снимки, как го правиш това качване без хи........я , леле те профисионалистите с кански мъки успяват да качат някой друг килограм , ти цели 20кг, хаххахахахаха не ти вярвам, да ме прощаваш но това е фантазия. И допълнение дай да го видим тоз режим хранителен и тез тренировки, щото и аз искам айде не 20кг ама 5кг чисти , ахахахаха, съжелявам не издържам.

Мнението беше редактирано от INZAGHI на 07.08.08 08:00.

07.08.08
08:35

казано от Питона на 07.08.08, 06:40:

Доволен съм! Все пак не съм ламя за желания, защото познвам физиологията и предела на натуралният културизъм!

Ейй, Белчо браво! Страшно изглеждаш! Пусни по-големи снимки, ако ти се занимава.

VE

07.08.08
10:11

Inzaghi, ти хубаво искаш да видиш... а пари имаш ли? :) хахахах  дай 5лв

07.08.08
10:54

казано от vencibs на 07.08.08, 10:11:

Inzaghi, ти хубаво искаш да видиш... а пари имаш ли? :) хахахах  дай 5лв

пари имам :)) . Не сега сериозно , не се обиждай ,но няма как да стане това което твърдиш без да вземеш добавки или х.... , просто за мен това е химера и не звучи сериозно

07.08.08
11:22

казано от vencibs на 07.08.08, 07:39:

20кг чиста маса без химия ще качваш с години наред...Правете разлика от чиста мм,сланина,вода..

07.08.08
19:41

казано от Стоянчо на 07.08.08, 08:35:

казано от Питона на 07.08.08, 06:40:

Ейй, Белчо браво! Страшно изглеждаш! Пусни по-големи снимки, ако ти се занимава.

Мерси Стоян!

ГН

07.08.08
20:33

казано от valerious на 04.07.08, 09:14:

Мда. За парите които имам, а те не са много, доволен съм. Тази година, след 8 години тренировки, успях да вляза в цялостна добра форма.

Отделен въпрос че човек никога не трябва да е напълно доволен, тогава идва края.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 07.08.08 20:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1