06.08.08
12:49
някои ползвал ли е това createston да каже какви бяха резолтатите в кг. и колко сантиметра качи от всичко.Моля някои да каже с какви добавки за 80лв. на месец да кача бързи много бързо чиста мускулна маса.Искам да направя 45-50см. бицепс за 32 месеца.
Темата беше редактирана от gecata на 06.08.08 14:05.
06.08.08
13:17
тц тц тц
майтапчия :)
от колко см почваш? а и останалите си данни дай - години, стаж, ръст, килограми
не разчитай на една добавка за това!!!
06.08.08
13:38
Забрави 45 ръка :)
06.08.08
13:47
казано от gecata на 06.08.08, 13:36:
на 17г. 176см. 57кг. с 27 бицепс 87 гръдна 37 прасец стажа ми е 4 месеца.
Става все по-забавно.Разкажи още ако можеш :)
06.08.08
14:02
Е,просто без думи!!! Заливам се от смях, повярвайте ми!!! 45 ръка за 18 месеца от 27 см дори с каквато и да е химия на земята, ако ще на Рони Колман химията,това не е реално! Да не говорим,че дори хора с много голям стаж в залата,дори с химия не могат да го постигнат това,ако не са някакви генетици или не прекаляват с каквото и да е. Трябва много време и упоритост и пак няма гаранция за такива размери.
Какво остава за добавките! КАто ти гледам данните ти си далеч от това да си генетик,можеш да постигнеш добри резултати с времето и с помощта на добавки, но това което ти искаш и то за кратък период не е реално и всеки ще ти го каже!!!
06.08.08
14:37
На тоя пич му трябва добавката Синтол .......ужассс
Брей 20 санта за 18 месеца... Тук си имаме нов рекорд по желанията.. аз пък искам порше карера GT 2 и руса мадама в него
32 месеца са 3 години без 4 месеца. Според мен за толкова време е възможно да направиш 45см ръка.
Абе,що да не може бе...Той иска 45 сантиметра ръка...Ако му е просто метъра да отчете 45тия сантиметър става,ма ква е файдата като е няква лоена :)
Пич, първо си постви някави по-краткосрочни и по-достижими цели - примерно 3-5 см. за 1 година и така малко по малко може и да стане работата, ама чудеса не стават ей така! Иска се МНОГО РАБОТА и МНОГО ЯДЕНЕ!
Без никаква зоб и слаб генетичен потенциал в ръцете тренирам вече 2 години на зверски режими и храна и чиста ръката ми е 40 см. Незнам как да я направя 45 и на мене ми се ще :D
Според мен, за това време е възможно да постигнеш големи успехи ... просто - не се предавай ;)
Ако сега започваш с добавките, опитай PVL WHEY MAXX (протеин), BIO FIT L-GLUTAMINE (глутамин), BIO FIT CREATINE (креатин), като приемаш
преди и след тренировка:
30 гр протеин
10 гр креатин
5 гр глутамин
в дните, когато не тренираш:
5 гр глутамин - сутрин, когато станеш и вечер преди лягане
По твое желание, можеш да добавиш и аминокиселини
Наблягай повече на ориз, месо, картофи и тестени работи
Направи си програма за маса при някой, който наистина разбира; изпълнявай упражненията бавно, съсредоточено и правилно (изолирай мускулните групи, които не трябва да се натоварват при определените упражнения)
Ако след 3 години нямаш резултати ... и след 30 няма да имаш ;)
казано от zdravkov на 07.08.08, 13:42:
Според мен, за това време е възможно да постигнеш големи успехи ... просто - не се предавай ;)
Ако сега започваш с добавките, опитай PVL WHEY MAXX (протеин), BIO FIT L-GLUTAMINE (глутамин), BIO FIT CREATINE (креатин), като приемаш
преди и след тренировка:
30 гр протеин
10 гр креатин
5 гр глутаминв дните, когато не тренираш:
5 гр глутамин - сутрин, когато станеш и вечер преди лягане
По твое желание, можеш да добавиш и аминокиселиниНаблягай повече на ориз, месо, картофи и тестени работи
Направи си програма за маса при някой, който наистина разбира; изпълнявай упражненията бавно, съсредоточено и правилно (изолирай мускулните групи, които не трябва да се натоварват при определените упражнения)
Ако след 3 години нямаш резултати ... и след 30 няма да имаш ;)
дай ми линк от някои магазин кадето ги има и трите продукта
07.08.08
13:54
gecata, я бягай на село :).
Можеш да ги поръчаш от silabg.com или ако си от София - можеш да ги вземеш от магазина в Студ. град при Зимния дворец или фитнеса зад Зимния ... също така, Дианабад, бул. Н. Габровски 1, хотел “Диана 1” (фоайето), а ако ти е по-близо - ж.к. Иван Вазов, ул. Димитър Манов №73 (магазина се казва BgTrener) ... за тези места съм сигурен, но можеш да потърсиш и други
07.08.08
16:07
zdravkov и ти си новак във форума като gecata, но внимавай да не го подведеш.Едва ли има нужда да даде маса пари за добавки и нищо да не направи вероятността за което е над 90%.
07.08.08
17:53
казано от Стоянчо на 06.08.08, 17:01:
32 месеца са 3 години без 4 месеца. Според мен за толкова време е възможно да направиш 45см ръка.
Подкрепям. С перфектно хранене, много и качествени добавки (включително новите американски прохормонални продукти) и много воля е възможно. За 18 месеца обаче - не ;) Химията не я обсъждаме.
казано от gecata на 06.08.08, 12:49:
някои ползвал ли е това createston да каже какви бяха резолтатите в кг. и колко сантиметра качи от всичко.Моля някои да каже с какви добавки за 80лв. на месец да кача бързи много бързо чиста мускулна маса.Искам да направя 45-50см. бицепс за 32 месеца.
На мен ми каза, че с 40 лв искаш маса да правиш, сега 80, веднъж каза 60 лв за 4 поредни месеца, последно......?!?!?!?!
Отдели 500 лв за твърда храна, умножи го по 32 месеца, пресметни и инфлацията до тогава, пресметни дали няма да си промениш мнението 50 милиона пъти до тогава и пак пиши! Все пак успех!