Ядене по време на работа

08.08.08
10:53

Какво ядете докато сте на работа ? Аз лично не мога да ям готвени неща навън,а съм на работа от 9 до към 19 изобщо си нямам представа какво да си взимам днес до сега съм изял 3 кисели млека с 3 корнита ама тва са глупости дайте някакви идеи

08.08.08
11:08

Извара.. овесени ядки с мляко и така..:)

08.08.08
11:23

Вземи си една удобна,широка кутия с капак първо.Може да си носиш някакво печено месо, салати,извара.....въпроса е да имаш време и желание в къщи да си правиш някоя манжа.В сайта има доста рецепти..........

FZ

08.08.08
14:30

казано от ^MaD^ на 08.08.08, 10:53:

Какво ядете докато сте на работа ? Аз лично не мога да ям готвени неща навън,а съм на работа от 9 до към 19 изобщо си нямам представа какво да си взимам днес до сега съм изял 3 кисели млека с 3 корнита ама тва са глупости дайте някакви идеи

Ми готвиш си вечерта и на другия ден със сака с яденето на работа . Така се става билдер , няма друг начин ! ;-)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 08.08.08 14:30.

Кутиите са златни. Предполагам имаш обедна почивка или дори две? Като си носиш нямаш проблем.
Сандвичи с пълнозърнест хляб също вършат доста добра работа.(извара между две такива филиийки, малко шарена сол и става супер сандвич, но ти трябва много вода докато го изядеш ;) )

08.08.08
15:12

1 доза протеин в шейкъра/сандвичи с риба тон/варени яйца или гореизброените.

08.08.08
18:55

мога да ям по всяко време когато реша все пак 90% от работата ми е по телефона или пред ПС-то а и работя във фирмата на баща ми което е доста голям + :) сега мисля да си взимам варен орис от китайския с някакво месо и да допълвам с кисели млека през 2 часа

Перфектно ти е значи. Ориз, пилешки филета малко, сандвичите, дозата протеин, варени яйца... Имаш доста варианти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1