Застой

09.08.08
19:18

сасдадох тая тема за хора като мен които тренират здраво но не растат.Та аз на 17 год занимавам се с фитнес от 3 год,но сам в някав застои и не раста.тренирам много яко храня се в режим с “културиска храна”и почивам достатачно.И не раста ако някои може да ми помогне 6те сам му благодарен

НЕ ВЗИМАМ СТЕРОИДИ!!!! само протеин,глутамин,витамини,аминокиселини,креатин

Темата беше редактирана от Stanislav Spasov на 09.08.08 19:50.

09.08.08
19:55

Всеки има застой,не се притеснявай!Продължавай да тренираш упорито и да се храниш в режим.Упоритостта ще предотврати застоя.

09.08.08
20:24

Увеличи почивните дни между тренировките и/или намали обема им.Застой се получава от претрениране.

Мнението беше редактирано от Nikolay на 10.08.08 07:17.

10.08.08
09:02

А може би тренираш по-интензивно, от колкото трябва?...А и ‘културистичен режим” на хранене звучи малко съмнително!! Би ли пояснил какво имаш предвид?!

ГН

10.08.08
10:20

казано от Stanislav Spasov на 09.08.08, 19:18:

сасдадох тая тема за хора като мен които тренират здраво но не растат.Та аз на 17 год занимавам се с фитнес от 3 год,но сам в някав застои и не раста.тренирам много яко храня се в режим с “културиска храна”и почивам достатачно.И не раста ако някои може да ми помогне 6те сам му благодарен

НЕ ВЗИМАМ СТЕРОИДИ!!!! само протеин,глутамин,витамини,аминокиселини,креатин

Зависи какво дефинираш като застой - тоест застой в целите ти, а те какви са? Застой в силита, обема, релефа? Във всяко едно от тези неща може да има застой и ситуацията е корено различна. На пръв поглед помисли и колко калории поемаш. Един приятел в желанието си да не качи мазнини постоянно приема малко калории а след това се оплаква че не качва маса.

10.08.08
11:34

застои в мусколната маса имам.храня се с пиле6ко,теле6ко,ориз,зеленчуци  и др.близо 95кг сам и приемам около 3000калории на ден.немам някви цикли тренирам през ден като наблягам на гарба и рацете 6тото ми изостават немам някав супер релеф.
а за калориите не са винаги то4ни понякога взимам пове4е по някога по малко

Мнението беше редактирано от Stanislav Spasov на 10.08.08 11:41.

10.08.08
13:57

3000 калории за 95кг трениращ човек според мен са малко, аз съм 75кг и съм на 3000 калории .. и мисля да ги вдигам, че нищо не качвам.Може би проблема ти е именно там, добави още 500 калории за 2-3 седмици и виж какъв ще бъде резултът.

10.08.08
17:09

КАжи си менюто. Може би е време да се вдигнат дозите белтък на ден.

Най честите причини за застой са в храненето(калории,протеин,недостатъчно въглехидрати и тн) или адаптация към тренировката. пробвай да вкараш различни методи ,като:”Ефект на предварителното изтощение” при некои мускулни синергии (при гърди,рамене или краката),Също Дропсерии(ръце и гръб),и малко суперсерии.През 3-4 седмици прави промени при упражненията в програмата.

10.08.08
18:28

На твоите кила 3000 калории трябва да звучи като “закуска”... вече ти казаха, но и аз да добавя още един глас за яденето - много повече трябва. Не е въпросът само каква е храната (приемаме, че ядеш правилните неща), за да вървиш напред трябва и да е по много (а на твоите килограми - МНОГО МНОГО).

ГН

10.08.08
18:50

казано от Stanislav Spasov на 10.08.08, 11:34:

застои в мусколната маса имам.храня се с пиле6ко,теле6ко,ориз,зеленчуци  и др.близо 95кг сам и приемам около 3000калории на ден.немам някви цикли тренирам през ден като наблягам на гарба и рацете 6тото ми изостават немам някав супер релеф.
а за калориите не са винаги то4ни понякога взимам пове4е по някога по малко

Видя ли какво казах горе? Почти бях сигурен, вече съм. Аз в момента искам малко чиста маса, тежа 77 кг и днес, примерно, поех 4300 ккал! Вярно много е, но под 3500 нищо няма да стане при мен, имим дълъг стаж и познавам метабилизма си. Индивидулно е, разбира се, но при 95 кг ти трябват моите 4300 калории, иначе си за никъде. Каква ти маса - чудно че не си свалил 2-3 кила...!!

11.08.08
08:07

мерси много почвам да ужеличавам манжата а мога ли да си позволя забранените храни или да овелича чистата храна

11.08.08
08:53

По-добре овеличи чистата храна, но не виждам никакъв смисъл да се подлагаш на тежки ограничения при положение, че не си състезател и не си решил да чистиш..

11.08.08
09:19

аз искам да ставам састезател.даже 6те взимам забранените работи.гледаите след  време може да ме пи6е по списанията :D

Мнението беше редактирано от Stanislav Spasov на 11.08.08 09:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1