инозин

07.01.05
12:48

така търсачката не ми показа резултати за това пускам тази тема...
така аз с фитнес се занимавам от дъжд на вятър ходя в залата и дигам ама не за бодибилдинга а зада ми е в някакъв плус в спорта който тренирам а именно плуването...
та инозин-а ще ми помогне ли нещо за издръжливост ала бала да ми разястните някои работи за него ще съм благодарен...

07.01.05
20:34

Да, инозинът е аминокиселина, която е кардиотоник и подпомага издържливвостта на организма като цяло. Не съм я употребявал, но имам инфо от познати, които са я пробвали и има ефект!
Успех!

07.01.05
20:59

еми начи мисля да пробвам
а за л-хистидин усп да си чувал нещо?!

10.01.05
08:57

хистидина май широко се ползва от футболистите, помага при изграждането на кръвоносни съдове :arrow: би трябвало да ти даде издражливост опитай 8)

13.01.05
10:56

еми още се двуомя кое то двете да взема...но сигурно ще е инозин

13.01.05
13:29

Инозим е твоят продукт, успех! Хистидина е с по-друго предназнаение, а за двата заедно ще ръснеш бая пари! По спомен, инозинът е 35 лв за месец

13.01.05
13:44

понеже не бях чувал за инозина, пуснах търсене в интернет, и не намерих много аргументи за употребата му, ако някой се интересува, на http://www.vitacost.com/science/hn/Supp/Inosine.htm може да прочете статия в която общо взето се казва че употребата му е в по-добрия случай безмислена, в по-лошия случай - вредна.

13.01.05
19:16

тъй като в момента нямам достатъчно време да прочета статията ще съм ти благодарен да се обосновеж спрямо статията естествено...и ако пише за нещо по добро да го споменеш

14.01.05
12:47

ми тя статията е кратка :)  :) .
Накратко пише че лисват научни доказателства за благоприятен ефект от употребата му и проведените изследвания не са доказали такъв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1